2777
2789
آره عزیزم خانوم.... مسعود بهنود

ممنون

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
کنیز ملکه مصر  کهن دیارا اثر فرح دیبا

سینوهه پزشک دربار 

رخساره هم هست انگار یکی برام گفت ولی نویسنده اش نمیدونم کیه نمیدونم زن کدوم پادشاه بود

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تو کنجکاوی سارا😄😄😄 .اگر اون زمان ها به دنیا اومده بودی مطمئنم با زنان ناصرالدین شاه مصاحبه م ...

😂😂صددرصد فقط اونجا بودم 😂😂😂 آرایشگری یاد میکرفتم میرفتم به اندرونیشون

بنده خدا مادر شوهرت معلومه دوست داره که این حرفا رو بهت میگه اکثر مادر شوهرا میگن آسمون دهن وا کرده ...

سلام عزیزم اره خداروشکر مهربونه ولی یسری رفتاراش...

خیلی بمن میگه میگهمن اینارو میگم ک حواست باشه،مثل من شل و بی سیاست نباش،نگو پسر منه از اینجور حرفا من خیرتونو میخام

نه عزیزم مشکلاتمونو ن به ایشون ن ب مادرم نمیگم،

منم در کل دوست ندارم همسرم چنین کنه،ولی خودمم میزارم جاش واقعا صحیح نبود، ادم به خونش دعوت نکنه،اخه خانم ایشونم خونه خانوادشون بودن و خونه اونا خارج از تهرانه،خونه ما نزدیک به مسیر بود

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بنده خدا مادر شوهرت معلومه دوست داره که این حرفا رو بهت میگه اکثر مادر شوهرا میگن آسمون دهن وا کرده ...

الان بااین وجود منم به همسرم ب وقتش باید تذکر بدم؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شاداب جان ،در دنیای امروز به ما میگن برو مدرسه تا علم پیدا کنی نه ،تجربه. چون علم ،میلیون ها تجربه ...

موافقم باحرفاتون

من سر اینجور حرفا حالا نمیدونم باسیاست یا بی سیاست حرف زدم باهمسرم،یعنی بهش گفتم اینو نمپسندم دوست ندارم،حالا اینجور صریح نه ها

ولی همسرم میگه من از کسی که برام امرو نهی کنه دوس ندارم

تو مثل رفیق باش برام،با اشتباهاتم دوسم داشته باش،ما خمیر هم نیسیم که همدیگرو ب هرشکلی دوسداریم حالت بدیم

میگه مثل دوسدختر دوسپسر رفیق باشیم ولی بااحترام ورعایت یسری قواعد،حدومرزخودمونو بدونیم

ولی برا من سخته تذکر ندم یا چیزی نگم

موافقم باحرفاتون من سر اینجور حرفا حالا نمیدونم باسیاست یا بی سیاست حرف زدم باهمسرم،یعنی بهش گفتم ا ...

عزیزم خونه شما ،مال هردو شماست پس اگر هرکدومتون بخواین کسی رو دعوت کنید باید با موافقت و اجازه هم باشه.

من اخلاق  همسرتون رو نمیدونم ولی اینطور که شما تعریف می کنید ،آدم حساسیه و از امرو ونهی بدش میاد پس تنها راهی که داری اینه که باسیاست و زبون خوش، به خواسته هات برسی.

به قول یکی از استادان :مادرا اینقدر بعضی از پسرها رو خراب کردند، که هیچ زنی نمیتونه درستشون کنه.😅

عزیزم خونه شما ،مال هردو شماست پس اگر هرکدومتون بخواین کسی رو دعوت کنید باید با موافقت و اجازه هم با ...

ممنونم عزیزم

بله متاسفانه رفتار مادرشون به بچه هاشونم تاثیر گذاشته،چنبار شده سر بحثی همسرم گفته عین مادرم نباش،عین مادرم رفتار نکن،چون اعتقاددارن مادرشون سیاست شوهرداری نداره،کلا سیاست نداره و بدون فکر حرف میزنه

خیلی راه سختی دارم

حالا مادرهمسرم اوایل بمن میگف میومد برام پیام مینوشت باشوهرت اینجوری رفتار کن...وای سحرحون خیلی حرص میخوردم

میگف اینجوری عادتش بده زندگیتون نظم داشته باشه،فککن فقط یکی دوماه رفته بودیم سر زندگیمون

منم گفتم شما چ انتظاری از من دارید؟شما۲۰سال زندگی مشترک هنوزم با بابا سرمسایلی تفاهم ندارین یا یجاهایی نظم ندارین،من چجوری پسرتونو تو این مدت تغیرش بدم اخه

چرا باعث مقایسه میشین

ممنونم عزیزم بله متاسفانه رفتار مادرشون به بچه هاشونم تاثیر گذاشته،چنبار شده سر بحثی همسرم گفته عین ...

عزیزم مادر شوهرت شخصیت کنترل کننده داره و میخواد، توی همه امور نظر بده و از همه چیز خبر داشته باشه.

همسر شما از بچگی با چنین مادری بزرگ شده و کاملا طبیعیه که دلش نمی خواد همسرش هم اینطور باهاش رفتار کنه.

خبرها رو به مادرشوهرتون ندین و نزارین از همه چیز باخبر بشه ،چون اگر پاش توی زندگیتون باز بشه همون طور که به شما میگه با پسرش چطور رفتار کنید ،به پسرش هم میگه که با شما چطور  برخورد کنه و در نتیجه همه چیز به هم میریزه....

به همسرتون هم بگین که هیچ اطلاعاتی درباره خودتون و مشکلاتتون به مادرش نده.🌹