2777
2789
همه کتابخونا جمعن ماشالا من الان چند وقته کتاب نمیخونم  هفته ی بعد حتما شروع میکنم

منم قدیما خیلییی کتاب میخوندم ولی خب همش رمان بودن اونم جنایی فقط😅کتابای دیگه خستم میکردن.

ولی ی مدته کتابای دیگه رو شروع کردم البته از وقتی کرونا اومد جرات نمیکردم برم کتابخونه. ولی الان ک اوضاع ی مقدار ارومتره میرم کتاب میگیرم و ی ماهم میتونه دستم باشه. با گوشی نمیتونم کتاب بخونم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کتابخونا جمعن ماشالا من الان چند وقته کتاب نمیخونم  هفته ی بعد حتما شروع میکنم

من اگه کتابخونه تورو داشتم تا الان پرش کرده بودم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره تاریخی بیشتر دوست دارم ،خانوم تاریخی هستش ؟ دنبال رمان خاطرات انیس الدوله هستم میگن خیلی خوبه د ...

آره تاریخی هست و درمورد نوه مظفرالدین شاه و اتفاقات اون زمان 

انیس الدوله رو یادم نمیاد فکر نکنم خونده باشم. یه کتاب همین طوری خوندم ولی اسمش یادم نیست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آره تاریخی هست و درمورد نوه مظفرالدین شاه و اتفاقات اون زمان  انیس الدوله رو یادم نمیاد فکر نک ...

اسم کتاب خانوم هست ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من اگه کتابخونه تورو داشتم تا الان پرش کرده بودم

خخخ.پسرم اذیت میکنه

روزی چندبار کتابارو بهم میریزه 

الان نمیتونم پر کنم یکم بزرگتر شه

الان هرچی صحبت میکنم میگه میخام درس بخونم

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اره تاریخی بیشتر دوست دارم ،خانوم تاریخی هستش ؟ دنبال رمان خاطرات انیس الدوله هستم میگن خیلی خوبه د ...

چقدر تو کنجکاوی سارا😄😄😄 .اگر اون زمان ها به دنیا اومده بودی مطمئنم با زنان ناصرالدین شاه مصاحبه میکردی و سر از کارشون درمی آوردی.😆😆😆🌹

دوستان کتاب سقوط آلبر کامو هم عالیه ازون کتاب‌ها که باید حتما چند بار خونده شه 

یک اعصاب قدی میخواد 😂شاید اوایلش بگین  ای بابا این چی میگه ولی پیش که میره خیلی عمیق و عالی هست. 

کتاب به صورت تک گویی هست و یه قاضی ماجرای دوران اوج و سقوطش رو تعریف میکنه. 

پیشنهادم اینه با صبر بخونین

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستان کتاب سقوط آلبر کامو هم عالیه ازون کتاب‌ها که باید حتما چند بار خونده شه  یک اعصاب قدی م ...

ممنون عزیزم معرفی کردی🌹🌹🌹

ان شالله که کتابخونه شهرمون داشته باشدش. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خخخ.پسرم اذیت میکنه روزی چندبار کتابارو بهم میریزه  الان نمیتونم پر کنم یکم بزرگتر شه الان ه ...

اوخیی