یک کتاب جدید پیدا کردم گفتم براتون بگم از همین گوگل هم میشه رایگان دانلودش کرد هنوز خودم نخوندمش شب دانلودش کردم از امشب میخونم
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ساراجان شما ارومیه هستی ؟ شيريني سنتي شهرتون كه تو روغن سرخ ميشه توش روغن جامد هم داره اسمش چ ...
من همچین شیرینیو رو نمیدونم 🤔ما بیشتر نقل و عرقیات و حلواهامون هست ،شاید اون شیرینی رو بدونم ولی الان حضور ذهن ندارم چیزی بخاطر نمیارم
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین حالا مامان علی میاد میگه چه جوری ولی کلا اگر یکم دقت و هوش به خرج بدی میتونی بفهمی طرفت ...
آهااااان دمت گرم روش خوبیه منم از این به بعد همینکارو میکنم
سلام و صبح بخیر به همگی یک کتاب جدید پیدا کردم گفتم براتون بگم از همین گوگل هم میشه رایگان دا ...
درباره روزمرگی زنهای خانه دار،کتاب چراغ ها را من خاموش می کنم» برای تمام زنان-مادرانی است که بهخاطرعشقبه خانواده آنقدر خود را غرق در مسائل زندگی روزمره کردهاند که گویا به فراموشی سپرده شدهاند؛ زنانی که بعد از مدتی، خانواده، مصلحتهای خانوادگی و احساسات اعضای خانواده بیشتر از خودشان مهم میشود.به زبان های مختلف ترجمه شده و ۸۰ و چندبار تجدید چاپ شده
قبل مراسم لباس خودم و همسرمو آماده کردم که بدونه قصد لجبازی ندارم داشتیم چایی میخوردیم و حرف میزدیم که بحث رو کشوندم به مراسم بهم گفت دوست داری بیای گفتم نه و دلایلم رو گفتم و گفتم فقط به خاطر تو میام اونم گفت اگه اینجوریه تو این فاصله 3 یا 4 ساعته اعصابت خورد میشه هر کاری صلاح میدونی انجام بده.
قربونت این عوض کردن بحث رو هم قدیم انجام میدادم ولی گاهی اوقات خودمم خوشم میومد بحث کنم ( کرم داشتم انگار) ولی از این به بعد دیگه نمیذارم بحثای بی مورد شروع بشه به هر حال اونم بزرگتره احترامش بیشتر حفظ میشه.
عالیه👌👌👌 عادت میکنیم رو هم بخون از همین نویسنده راستی رمان تاریخی دوست داشتی؟؟؟ دا ...
اره تاریخی بیشتر دوست دارم ،خانوم تاریخی هستش ؟
دنبال رمان خاطرات انیس الدوله هستم میگن خیلی خوبه درمورد اندرونی حرمسرای ناصر الدین شاه و زنان اون زمان چطور ارایش میکردن طول روز چه میکردن اینا ،
قبلا که تلگرام داشتم یه خانمی درست کرد گفت شیرینی سنتی شهرمونه .اره قبلا دستورشو داشتم حذف شده از تو ...
نمیدونم خاگینه هم سرخ میشه تو روغن ،موادشو بکی شایذ بدونم
قبل مراسم لباس خودم و همسرمو آماده کردم که بدونه قصد لجبازی ندارم داشتیم چایی میخوردیم و حرف میزدیم ...
چه شوهر خوبی،