2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ایشونم از رو خیرمیگن،ولی تمام فکرو ذهن من درگیر میشه،خیلی ادمو بدبین میکنه بچه ها مادرشوهرم ...

بنده خدا مادر شوهرت معلومه دوست داره که این حرفا رو بهت میگه اکثر مادر شوهرا میگن آسمون دهن وا کرده پسر همه چی تموم من به دنیا اومد.به نظر من وقتی میری پیشش تو بهش انرژی مثبت بده از مشکلاتتون فعلا چیزی بهش نگو . درضمن مادر شوهرت درست میگه نذار براش عادت بشه . شوهر من هم یه دوستی داره دو سالی میشه از شهرمون رفتن من خونه نبودم دوستشو آورده بود خونه من اون لحظه ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم بعدش بهش گفتم ببین خونه قلمرو زنه محل امن و آرامششه لطفا در نبود من نامحرم تو خونه نیار حس بدی دارم اگه دوست داری با خانواده دعوتشون کنیم منم خوشحال میشم. خوشبختانه بعد از اون دیگه تکرار نکرد. ولی در نهایت با شناختی که از شوهرت داری باید زمان تذکر دادنو تعیین کنی

دقیقا ایشونم از رو خیرمیگن،ولی تمام فکرو ذهن من درگیر میشه،خیلی ادمو بدبین میکنه بچه ها مادرشوهرم ...

شاداب جان ،در دنیای امروز به ما میگن برو مدرسه تا علم پیدا کنی نه ،تجربه.

چون علم ،میلیون ها تجربه کنترل شده است،که به یک نتیجه و جواب رسیده.

مثلا دکتر جراحی که کارش خیلی خوبه، به خاطر اینه که در اثر داشتن علم و تمرین زیاد ،مهارت خوبی رو بدست آورده ،نه اینکه فقط با تجربه به این  جایگاه رسیده باشه...

تجربه ،در اصطلاح علمی :یعنی به دلیل نادانی ،با یک واقعیت روبه رو شدن و ازش نتیجه گرفتن و به همین دلیل  تعمیم بیش از حد over generalisation

به موضوعات دادن و ازش نتیجه گرفتنه و یکی از مهمترین دلایل افسردگی همینه که یک موضوع رو به همه چیز ربط بدیم .

اگر ما از یک حادثه ،قانون بسازیم، این از سر نادانی و گرفتاریه .

مثال اگر خونه کسی بریم و او دیر بیاد ،ما بگیم پس او همیشه دیر میاد .

یا یه خانمی با یه مرد خارجی ازدواج کنه و خوشبخت بشه ،پس ما بگیم هرکس با یه خارجی ازدواج کنه خوشبخت میشه...

تجربه ،فقط یک حادثه رو نشون میده بدون اینکه به ما قاعده ی علمی بده.

تو باید حرفهای دیگران رو بشنوی و با واقعیت و علم و عقل بسنجی و اگر درست و خوب دیدی ،قبول کنی واگر درست نبود ،کنار بزاری.

تنها راه شناختن همسرت ،مطالعه و دیدن فیلم های مرتبط و حرف زدن و گفت و گو کردن ،با خودشه.

تجربه های مادر شوهرت به درد زندگی تو نمی خوره چون شخصیت شوهر او با همسر تو فرق میکنه و اونطور که گفتی خودش هم زندگی موفقی نداشته و از حوادث زندگی خودش قاعده و قانون ساخته.

بنده خدا مادر شوهرت معلومه دوست داره که این حرفا رو بهت میگه اکثر مادر شوهرا میگن آسمون دهن وا کرده ...

کار شما درست بوده من خودم هم اصلا دوست ندارم که وقتی خونه نیستم ،همسرم کسی رو دعوت کنه ،مگر در مواقع استثنایی..

حرفهایی که برای شاداب نوشتم برای بقیه موارد هست و اینکه نباید هر نسخه ای که مادر شوهرش و یا حتی مادر خودش ، براش می پیچه رو عملی کنه چون درسته که او یک مادره و خیر بچه اش رو می خواد ولی ممکنه ،راهنماییش اشتباه باشه و باعث به وجود اومدن اختلاف و کدورت بشه.

حتی حرفهایی که ما ویا دوستانش، بهش می زنیم هم نباید سریع قبول کنه.باید راجب هر حرفی خوب فکر کنه و کاری که احساس میکنه درسته و دوست داره رو انجام بده🌹

کار شما درست بوده من خودم هم اصلا دوست ندارم که وقتی خونه نیستم ،همسرم کسی رو دعوت کنه ،مگر در مواقع ...

بله کاملا درسته نسخه زندگی هر کسی برای خودش جواب میده چون شخصیت و اخلاقیات همسر ایشون مختص به خودشه ما  و بقیه دوستان اگر مثالی میزنیم برای اینه که شاداب جان بدونن این موارد طبیعیه و همه جا هست و باید مدیریتش کنه ولی صرفا کپی برداری درست نیست.

🌹🌹🌹😍😍

راستی یه چیزی که من از تاپیک خودمون یاد گرفتم و خیلی به دردم خورد. من آخر هفته پیش مراسم دعوت بودم و شوهرم اصرار داشت بریم ولی با زیرکی پیچوندم و نرفتم و شوهرم اصلا ناراحت نشد ولی مادرش ناراحت شده بود به شوهرم گفته بود دیشب خونشون بودیم هی میخواست از مراسم حرف بزنه و گلایه کنه منم حرفو عوض میکردم از چیزایی که دوست داره و خوشش میاد حرف میزدم اونم دیگه منصرف شد و ادامه ندادو مسیر صحبت کلا عوض شد و تا وسط کوچه ادامه پیدا کرد  

@blue_sons ‍  @maman_ali94 ‍  @niloo_64 ‍  @shilanshaho ‍  @دختر_شاداب ‍ ...

سلااام صبح بخیر🌹🌹🌹🌹ممنون که صدام زدی عزیزم😘😘تاپیک نو هم مبارک

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
راستی یه چیزی که من از تاپیک خودمون یاد گرفتم و خیلی به دردم خورد. من آخر هفته پیش مراسم دعوت بودم و ...

چه جوری زیرکانه پیچوندی ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

😂😂😂😂

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

ساراجان شما ارومیه هستی ؟ شيريني سنتي شهرتون كه تو روغن سرخ ميشه 

توش روغن جامد هم داره اسمش چیه ؟ 

فقط همینا یادمه 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

ببین حالا مامان علی میاد میگه چه جوری 

ولی کلا اگر یکم دقت و هوش به خرج بدی میتونی بفهمی طرفت از چه گفتگوهایی خوشش میاد. 

برای منم پیش اومده دیدم هی دوست دارن در مورد یه موضوع خاص پرس و جوکنن و سکوت فایده نداشته بحث رو کشیدم تو حوزه‌ای که دوست دارن ازش حرف بزنن 

مثلا عه فلان غذا رو خیلی خوب میپزین دستور پختش چیه...  یکم از خاطرات بچه ها کوچیک بودن بگو... 

یک تعریف به موقع و حرف از اتفاقات و خاطرات... اگه طرف اهل مطالعه ست کشیدن بحث به کتاب‌ها و فیلم ها 

خلاصه هر چیز که میدونی ذهنش رو از موضوعی که دنبالش هست پرت میکنه و میبره یه جای دیگه 

نور خواهی مستعد نور شو....