2777
2789
عنوان

چله بری و چله افتادن

26731 بازدید | 30 پست

سلام خوبید؟

من طالعمو خوندم گفته هشتابچه تو طالع داری اماهرچی اقدام کنی نمیشه چون چله بهت افتاده

بعدکه دراین باره خوندم دیدم یه هفته بعدازعروسیم رفتم عروسی کسی ویه ماه بعدش رفتم مراسم ختم وخاکسپاری یکی

حدوددوساله اقدامم ونشده چکارکنم؟؟؟توراخداااادعام کنید خیلی داغونم

هیچی زوری ازخدانمیخوام ولی حداقل دلم آروم بشه.خیلی دلومیسوزونن

برو دکتر ازمایش بده، راه های درمانی رو شروع کن

چله و چله بری مسخره است

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمم ، رفت زیر تابوت زن عموش سه بار ب نیت چله بری  بعد اون حامله شد   سه بار از زیر تابوت زن عموش رد شد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انقدر رفتیم وداروخوردیم فایده نداره دکترمیگه هردوتون سالمید نمیدونم چرانمیشی

چه اقداماتی تا حالا انجام دادید

چه ازمایشاتی انجام دادید

چه داروهایی خوردید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
این فال نیس خودتونم میتونیدبگیریدتوگوشی بزن سرکتاب آنلاین برات میاره اکثرش دقیقه

سرکتاب که اصلا میدونی گناهه بگیری

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد