2777
2789

کلی پیام دادم بهت😂😝 .

بیشتر از ۱۰ تا بهت پیام دادم .‌همشم من بودم😂 .بیکارم دیگههه ‌ شاتا رو هم بذار .‌ب سوالا هم ج بدیاااا😂🥺🥺♥️♥️♥️

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومدید پاک کردم🤕

😐😐همون اول باید میذاشتی شما!

درضمن شما ک تگم نکردید من ببینم .‌حالا بذارید و پاک هم نکنید .

چون چیز خاصی تیست گلم♥️

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
الا همه بیان میزارمش

😐😐😐 

گلم خدایی نکرده سرت ب جایی خورده؟!!!!! .کی میخواد بیاد تو تاپیک قدیمی!!!!! 

فقط منم و شما

بذار دیگه اه .‌

۴ تاپیامو همهههههه ببینن!

نمی خوام مرسی😊

😐😐😐  گلم خدایی نکرده سرت ب جایی خورده؟!!!!! .کی میخواد بیاد تو تاپیک قدیمی!!!!!  فقط ...

عزیزم ی چی میگم نخندی بهم ولی من عکس نذاشتم ترسیدم دستم رو عکسا خودم بخوره برع گوگل😐👌گذاشتم

عزیزم ی چی میگم نخندی بهم ولی من عکس نذاشتم ترسیدم دستم رو عکسا خودم بخوره برع گوگل😐👌گذاشتم

😐😁😁 

ببخشید اما خندیدم

اگر پست اول بذارید  میره گوگل .‌اما در عیر این صورت گوگل نمیره. ممنونم گلم‌..شبت بخیر♥️♥️♥️