بیشتر از ۱۰ تا بهت پیام دادم .همشم من بودم😂 .بیکارم دیگههه شاتا رو هم بذار .ب سوالا هم ج بدیاااا😂🥺🥺♥️♥️♥️
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درضمن شما ک تگم نکردید من ببینم .حالا بذارید و پاک هم نکنید .
چون چیز خاصی تیست گلم♥️
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
گلم خدایی نکرده سرت ب جایی خورده؟!!!!! .کی میخواد بیاد تو تاپیک قدیمی!!!!!
فقط منم و شما
بذار دیگه اه .
۴ تاپیامو همهههههه ببینن!
نمی خوام مرسی😊
عزیزم ی چی میگم نخندی بهم ولی من عکس نذاشتم ترسیدم دستم رو عکسا خودم بخوره برع گوگل😐👌گذاشتم
😐😁😁
ببخشید اما خندیدم
اگر پست اول بذارید میره گوگل .اما در عیر این صورت گوگل نمیره. ممنونم گلم..شبت بخیر♥️♥️♥️