2777
2789
عنوان

خانومای شیرده و مامانای با تجربه لطف کنین بیاین کمکم خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 29 پست

میگم منم شیرم قوی نیست ولی به اون بی رنگیش نگاه نکن بچه که میخوره یکم بعد سفید میشه اگه هنوزم قطره قطره میاد امیدی هست ماهیچه سوپ و چایی آبگوشت آبشو منظوره شروع کن خوردن جو خیلی شیر و زیاد می‌کنه دمنوش های شیر افزا خیلی بخور توی حموم با آب گرم ماساژ بده و بزار بچت نیم بزنه درست میشه منم اصلا شیر نداشتم نمی‌گم الآنم خیلی زیاده که بزنه بیرون از لباسم ولی خوبه هرچی بچه بیشتر میخوره بهتر میشه بزرگترم که میشه فکش قوی تر میشه درست میشه نگران نباش و ازش دریغ نکن عزیزم

من به گفته دکترم از پایان چهار ماهگی غذای کمکی هم شروع کردم ک کمک کرد بهش بچم هیچ جوره هم شیر خشک نخورد نه با شیشه نه سرنگ منم دیگه تلاش نکردم ک حتی کمکی بدم شاید منم اشتباه کردم البته نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هنوز شیر داشته باشی درست میشه

خیلی قطره ای فشار بدم به زور میاد

ممنون عزیزم

بترس از آن که در دنیا ندارد جز خدا یاری که نابودت کند آهش اگر قلبش به درد آری
میگم منم شیرم قوی نیست ولی به اون بی رنگیش نگاه نکن بچه که میخوره یکم بعد سفید میشه اگه هنوزم قطره ق ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم خدا دلت رو گرم کنه که دلگرمی بهم دادی

تازه سه ماهشه ،یه کم تلاش کنی فک کنم بتونی شیر خودتو بدی

ممنونم الهی آمین

امیدوارم خدا کمکم کنه چون به شدت ناراحت این قضیه ام

وقتی سینمو مک میزنه حس خوبی بهم دست میده

احساس مفید بودن میکنم

خیلی قطره ای فشار بدم به زور میاد ممنون عزیزم

اره درس میشه فقط برو دکتر

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
عزیزم کاچی درست کن با زیره فراوون خیلی خوبه و مایعات فراوون مصرف کن، و بدوش خودت و بده بچه هم مک بزن ...

ممنونم ازت عزیزم

امروزم رفتم‌ دکتر گفت اول باید بچه مک بزنه بعد هرچی که میدونی مفیده بخور و اینکه قرص شیرافزا داد

توکل بخدا الهی که شیرم راه بیفته

انشالله تو این شب های عزیز خانم حضرت زهرا کمکتون کنه عزیزم 

الهی آمین وای اشک تو چشمام جمع شد🥲🥲🥲