2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا منم مثه تو.. منخیلی عذاب میکشم خیای

واقعآ آخی عزیزم درکت میکنم😭موندم چیکار کنم خسته شدم 😢

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
اره کن الان پسر سه سال و نیم دارم و اینکه همسرم مثه قبل بچهدار شدنمون نیست و سرش به کاراشگرمه .. هیچ ...

میل جنسی به مرور عادی میشه 

حالا نه اینکه به صفر برسه البته تو سن بالا و ۶۰ به بعد شاید دیگه رخ نده و صفر بشه ولی عشقو علاقه و وابستگی جدا ازین قضبه است خودت محبت کن و خواسته هاتو بخواه 

مردا معمولا ازین چیزا سر در نمیارن 😅😀

واقعآ آخی عزیزم درکت میکنم😭موندم چیکار کنم خسته شدم 😢

من از وقتی که همسرم مناسبتای مهم زندگیم رو نادیده گرفت و با اصرار من واسم کادو خرید از چشمم افتاد .در صورتی که من براش همیشه کادو میخریدم و بهترینهاشو ..هیچ وقت امروز رو به فردا نمیسپردم .ولی همسرم اصلا خوشحاای من براش مهم نیست و میدونه من با کادو تو همون روز خوشحاا میشم اینکارارو نکرد و من به این روز افتادم 

میل جنسی به مرور عادی میشه  حالا نه اینکه به صفر برسه البته تو سن بالا و ۶۰ به بعد شاید دیگه ر ...

اخه چطوری.وقتی من محبت میکنم .وقتی میدونم همسرم وقتی از سرکار میاد خستس واسش چایی میزارم میوه پوست میکنم غذای خوشمزه با عشق درست میکنم و هر وقت میاد میگه خدا مادرتو بیامرزه که خونه برای من بهشته.. بعد وقتی روزای خاص که میدونه برای من مهمه و چیزی برام نمیخره حتی تبریک نمیگه ..من از دلم رفته بیرون .به خاطر پسرم و ابروم  فقط دارم عذاب میکشم .ادم بدی نیست .دست بزن نداره بد دهن نیست ولی این رفتارش خیلی اذیتم میکنه 

من از وقتی که همسرم مناسبتای مهم زندگیم رو نادیده گرفت و با اصرار من واسم کادو خرید از چشمم افتاد .د ...

چه جالب یه ساعت پیش با شوهرم سر همین موضوع ها بحث میکردیم تو تنها نیستی منم باید به شوهرم التماس کنم تا برا تولدم چیزی بگیره🙄🥴

چه جالب یه ساعت پیش با شوهرم سر همین موضوع ها بحث میکردیم تو تنها نیستی منم باید به شوهرم التماس کنم ...

جدی میگی؟یعنی همسر شمام اینطوریه؟من خیلی غصه میخورم هر کاری میکنم از دلم نمیره .احساس میکنم واسک ارزش قایل نیست که برام کادو نمیخره ..منفقط دوست دارم اون برام چیزی بخره فقط همسرم .. 

جدی میگی؟یعنی همسر شمام اینطوریه؟من خیلی غصه میخورم هر کاری میکنم از دلم نمیره .احساس میکنم واسک ارز ...

همش سر این موضوع قهر میکنم ..اصلا نگاهش نمیکنم ..همش به فکر تلافیم.زندگی رو زهرمیکنم 

جدی میگی؟یعنی همسر شمام اینطوریه؟من خیلی غصه میخورم هر کاری میکنم از دلم نمیره .احساس میکنم واسک ارز ...

اره واقعا این مدلیه😭😭.اون تا بود فقط برام کیک میگرفت ولی امسال یادش رفته بود واخرشب اومد گفت رفتم کیک فروشی کیکاش تموم شده بود منم گفتم کادو میگرفتی حالا کیک مهم نبود بعد دیگه براش مهم نبود منم کلی بغض کردم و تو تنهای گریه کردم ولی تولدش یه ماه بعد از تولد من بود منم جبران کردم براش حتی بهش تبریک نگفتم حالا بهونه کرده که مرد نیست اگه برام بگیره نه خیلی هم میگرفت😒کلا سر تولد لج و لج بازی بدی افتادیدم خدا بخیر کنه،ارزش هدیه برام مهم نبود همین که یه شاخه گل بهم میداد برام اوج خوشبختی داشت ولی متاسفانه بعضی از مردا از احساسات زنونه چیزی حالیشون نیست