2777
2789

دوستان لطفا بیاین راهنماییم کنین سر دو راهی گیر کردم

تو تاپیکای قبلم توضیح دادم الان اینجا کپی میکنم 

نمیدونم چه جوری به خودتون اجازه میدین مزاحم زندگی همسر سابقتون بشید وقتی متاهله?

یه روزی همسرتون بوده الان دیگه نیست.

اگر شرایط طلاق نداشتی و به فکر بچه ت بودی نباید طلاق میگرفتی .

کاریه که من دارم میکنم.شرایط طلاق ندارم و نشستم سر جام

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قضیه از این قراره من از شوهرم جدا شدم بخاطر شرایط بدخانوادگیم حضانت پسرمو دادم به شوهرم 

شوهر سابقم پارسال ازدواج کرد و تازگیا صاحب بچه شدن از اونموقع پسرم خیلی پرخاشگر شده

هفته ای یه بار من چند ساعتو با پسرم میگذرونم ولی از وقتی بچه جدید اومده تو اون خونه پسرم رفتارش و وضع روحیش بده و همش به من میگه دوس دارم پیش تو بمونم

نمیدونم چه جوری به خودتون اجازه میدین مزاحم زندگی همسر سابقتون بشید وقتی متاهله? یه روزی همسرتون بو ...

مجبورم بخدا

من کاری به زندگی اون ندارم فقط بخاطر بچه ام اینکارو میکنم چون داره داغون میشه

الان کجایی اسی؟  هنوز خونه خالتی؟

آره خونه خالم‌هستم

جریان رو به پدر بچه ام گفتم گفت برات خونه میگیرم بچه هم میاد پیشت از اینطرف داداشم گیر داده باید برگردی خونه بچه بی بچه .نباید بری 

آره خونه خالم‌هستم جریان رو به پدر بچه ام گفتم گفت برات خونه میگیرم بچه هم میاد پیشت از اینطرف دادا ...

مگه نمیگی داداشت معتاده و لاابالی؟؟؟ 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم !  "سهراب سپهری "  
آره خونه خالم‌هستم جریان رو به پدر بچه ام گفتم گفت برات خونه میگیرم بچه هم میاد پیشت از اینطرف دادا ...

غلط میکنه داداشت 

اصلا ب حرفش گوش نکن 

هرجور شده خونه ک جور شد بچه رو بردار برو زندگی کن جاتو هم بهشون نگو