2777
2789
هیچیییی علامتی...فقط از دوهفته پیش سمت چپ کمرم درد میگیره یهو ک دکتر گف ربطی به. باردری نداره و سیات ...

درد تا چ حده؟برا شماهم یهد میگیره  بعد ول میکنه؟

منم دل درد شدید دارم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ اذر گیج شدم ک کی برم سونو 

سعی کن دیر بری من ۲۵ میرم دکتر گفته ۱۹ برو دلی دیر میرم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
درد تا چ حده؟برا شماهم یهد میگیره  بعد ول میکنه؟ منم دل درد شدید دارم

اره اره..خصوصا وقتی خیلیییی وامیستم یه جووووری درد میگیره ک دیگ میشینم و داااااد میزنم ..حالا هرجا باشم ...ک دادمو میزنم پیش هرکی...دست خودم نیست...ولی سیاتیک میگن میزنه به رون و پاهاو تا پایین میاد ولی واسه من فقط کمرم هست اونم سمت چپ...نمیدونم چرت دکتر میگه واسه بارداری نیست!!!!و میکه سیاتیکه...چون من چیز سنکین برنداشتم..جایی هم نرفتم..چنین چیزی هم تو خانواده نداشتیم..تا حالا هم چنین دردی نداشتم...

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
خودم حساب مبکنم میشه ۶ هفته و ۲ روز

ازه درسته ۶ هفتتو  داری پر میکنی

اره اره..خصوصا وقتی خیلیییی وامیستم یه جووووری درد میگیره ک دیگ میشینم و داااااد میزنم ..حالا هرجا ب ...

بارداری امروزه عجایب  شده قبلا طرف ۴ ماهش بود نمیدونستم بارداره  ولی الان قبل اینکه آدم پری میشه انقد علایم  میاد سراغش

بارداری امروزه عجایب  شده قبلا طرف ۴ ماهش بود نمیدونستم بارداره  ولی الان قبل اینکه آدم پر ...

والا..مامان من میگه انگار ن انگارمن حامله بودم😕😕😕

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
والا..مامان من میگه انگار ن انگارمن حامله بودم😕😕😕

صدای قلبشو شنیدی؟

صدای قلبشو شنیدی؟

ن هنوز..فعلا ساک دیده شده..انشالله هفتع دیگ برم انشالله بشنوم