ن هنوز..فعلا ساک دیده شده..انشالله هفتع دیگ برم انشالله بشنوم
انشانه دوتامون باهم صدای قلب تی نی هامونو میشنویم
کیسه زرده هم دیدهشد یا فقط ساک بارواری؟
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
انشانه دوتامون باهم صدای قلب تی نی هامونو میشنویم کیسه زرده هم دیدهشد یا فقط ساک بارواری؟
فک کنم دیده شد...من سردرنمیارم😅😅😅باید باهم باشن؟؟
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشانه دوتامون باهم صدای قلب تی نی هامونو میشنویم کیسه زرده هم دیدهشد یا فقط ساک بارواری؟
انشالللله عزیزم..من هرروزسوره حجرات میخونم..تو هم بخون..میگن واسه محافظت از جنین خوبن
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..