2777
2789
عنوان

کسی تجربه سقط با قرص داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست
نه بابا هیچی نمیشه نگران نباش اصلا دیدم که میگم

دکتره گفت‌هر چی دفع کردی هزش عکس بگیرم برام بفرست😒

اخه من گروه خونم منفیه. شوهرم‌مثبت. گفت ‌جفت رو دفع کردی باید روگام‌بزنی و دارو بخوری.

حالا اون وسط چه‌جور عکس بگیریم؟

گفت حتما بفرست نکنه اشتباه بکنی لخته ی خون رو به جای جفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتره گفت‌هر چی دفع کردی هزش عکس بگیرم برام بفرست😒 اخه من گروه خونم منفیه. شوهرم‌مثبت. گفت ‌جفت رو ...

من دوستم هیچی ندید ها فقط دو تیکه تو نوارش مثل بافت بود بعضیا نمیبینن فوقش میری بعدش سونو دیگه تو اون حال و اوضاع آدم مگه می‌تونه تشریح خونریزی هم بکنه دکترت دیوانه است 

من دوستم هیچی ندید ها فقط دو تیکه تو نوارش مثل بافت بود بعضیا نمیبینن فوقش میری بعدش سونو دیگه تو او ...

دکتره گفت نشین روی توالت

برو تو حموم و اینا

که افتاد ببینیش

گفت باید یه‌چیزی اندازه کف دست دفع بشه. گفت‌جنین‌کوچیکه.  ولی جفت رو باید ببینی.‌

دکتره گفت نشین روی توالت برو تو حموم و اینا که افتاد ببینیش گفت باید یه‌چیزی اندازه کف دست دفع بش ...

من نمیدونم آخه تو که نمیدونی کی میاد ۳ ساعت میخای بری تو حموم بشینی بعدم مال بعضیا تیکه تیکه میاد کامل نمیاد 

من نمیدونم آخه تو که نمیدونی کی میاد ۳ ساعت میخای بری تو حموم بشینی بعدم مال بعضیا تیکه تیکه میاد کا ...

به خدا خودم دوست دارم سریع سیفون رو بکشم بره. دلم‌نمیاد نگاه کنم

ولی از یه طرف میگم نی نی ام‌نباید بره اونجا....دوست دارم‌خاکش کنم😭

من نمیدونم آخه تو که نمیدونی کی میاد ۳ ساعت میخای بری تو حموم بشینی بعدم مال بعضیا تیکه تیکه میاد کا ...

باز خوبه‌من ‌توالت فرنگی استفاده میکنم‌. اگه بیفته می مونه. ولی توالت ایرانی میره