مرسی عزیزم سونوی اول خوب بود کاملا دومی گفتن قلبش خوب نمیزنه و رشدش خوب نیست سومی وچهارمی گفتن ق ...
ای وای🥺... چقد ناراحت کننده
فرشته کوچولو🥺
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ببین اگه یک ساعت گذشته دستشویی برو ولی ترجیحا غذا زیاد نخور چون اسهال استفراغ میشی خودت اذیت میشی بعدم فقط کمرت رو گرم نگه دار مسکن اصلا اصلا نباید بخوری تحمل کن زود تموم میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم آره یه ساعت گذشته ولی خیلی گشنه مه. کاش قبل از رفتن به مطب حسابی میخوردم.
عیبی نداره الان برو یک چیز کوچولو بخور فشارت نیوفته نگران هم نباش تموم میشه سعی کن اگه تهوع هم گرفتی تا جایی که میتونی بالا نیاری که اثر قرصا کم نشه مسکن اصلا اصلا نخوری