2777
2789
عنوان

کسی تجربه سقط با قرص داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزم سونوی اول خوب بود کاملا دومی گفتن قلبش خوب نمیزنه و رشدش خوب نیست سومی و‌چهارمی گفتن ق ...

ای وای🥺... چقد ناراحت کننده

فرشته کوچولو🥺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خیلی استرس دارم میتونم غذا بخورم یا برم دستشویی؟

ببین اگه یک ساعت گذشته دستشویی برو ولی ترجیحا غذا زیاد نخور چون اسهال استفراغ میشی خودت اذیت میشی بعدم فقط کمرت رو گرم نگه دار مسکن اصلا اصلا نباید بخوری تحمل کن زود تموم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی زجر کشیدم . یک ساعت درد فجیعی داره بعدش کمتر میشه

یه ساعت باشه باز خوبه😒

من‌پریودام‌ خیلی دردناکه هر‌ماه

مثل زایمانه....عادت دارم به درد

ولی میترسم نی نی مو ببینم

ببین اگه یک ساعت گذشته دستشویی برو ولی ترجیحا غذا زیاد نخور چون اسهال استفراغ میشی خودت اذیت میشی بع ...

ممنون عزیزم

آره یه ساعت گذشته

ولی خیلی گشنه مه. کاش قبل از رفتن به ‌مطب حسابی میخوردم.‌

هفته چندی؟من هفتم هشتم دکتر میگه پوچه باید سقط کنی

من هفته ۸ بچه ام در حد ۶ هفته رشد کرده بود. 

الان‌۱۰ هفته ام

دکتر‌گفت دیگه‌ نذار بمونه. مریضت ‌میکنه

آخه ‌خودم خونریزی داشتم . گفتم شاید طبیعی افتاد. ولی نشد.‌

ممنون عزیزم آره یه ساعت گذشته ولی خیلی گشنه مه. کاش قبل از رفتن به ‌مطب حسابی میخوردم.‌

عیبی نداره الان برو یک چیز کوچولو بخور فشارت نیوفته نگران هم نباش تموم میشه سعی کن اگه تهوع هم گرفتی تا جایی که میتونی بالا نیاری که اثر قرصا کم نشه مسکن اصلا اصلا نخوری 

۴تا قرص بهت کم داده من دوستم ۶ هفتش بود ۷تا خورد دوتا واژینال ۵تا زیرزبونی میزوپروستول ۲۰۰  کم ...

عزیزم ۲ تا واژینال گذاشت

۲ تا زیر زبونی

۲ تا هم داد به خودم که ساعت ۴ بذارم

شد کلا ۶ تا

آخخ من‌خودمم خونریزی دارم. گفت دهانه رحمت خودش یه مقدار بازه

نمیدونم دیگه

خدا کنه راحت بشم دیگه😔

خیلی استرس دارم میتونم غذا بخورم یا برم دستشویی؟

اره بابا کاری نداره به معده که 

با خیال راحت برو 

سعی کن اروم راه بری تو خونه 

من پنج سال و نیم‌پیش این تجربه تلخو داشتم 

انقدر میترسیدم که یهو دست و پای بچه رو ببینم ۱۲ هفته م بود میرفتم دسشویی دربازربود شوهرم‌مینشست پشت در