2777
2789

طلاق خیلی خیلی سخته . بغیر از هم پاشیدن زندگی و حرف و حدیث های دیگران واقعا ادم چجوری با خودش و احساسش کنار میاد؟درسته حتما طرف بک کار اشتباهی انجام داده که ازش جدا شدین اما بعد از گذشت یک دوره من فکر مبکنم اون حس دلتنگی خیلی اذیت کننده اس، بچه ها شماهایی ک طلاق گرفتین بعدش حس دلتنگی نداشتین؟چحوری کنار اومدبن؟ یادخاطرات خوب گذشتتون نمیافتادین و دلتون نمیخواد برگردین ب رورای خوب؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک مجردم 

هرکسی بنا ب دلایلی و تهش میرسه ب اختلاف تفاهم نداشتن 

اسایش و ارامش فراهم نبودن 

اعتیاد 

رفیق بازی 

خیانت و هزار دلیل

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ک مجردم  هرکسی بنا ب دلایلی و تهش میرسه ب اختلاف تفاهم نداشتن  اسایش و ارامش فراهم نب ...

اره اما بعد از یک مدت بنظرم اون حس دلتنگی همه این مشکلات رو فاکتور بگیره

خیلی سخته من سعی میکنم به بدیاش فکرکنم تا ازیادم بره ولی حداقل هفته ای یبار خوابشو میبینم 😑

ولی الحمدلله ازدواج دومم خوب بوده و ارامشی که دارم و با یک دیقه اون عوض نمیکنم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اره اما بعد از یک مدت بنظرم اون حس دلتنگی همه این مشکلات رو فاکتور بگیره

تو حاضری بخاطر دلتنگی بری زیر ی سفف با کسی ک خیانت میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم شاید! اگر خاطرات خوبی باهاش داشته باشم حتما مدام دلتنگش میشم 

پس هنوز مشکل تو زندگیت ندیدی که این حرفو میزنی اصلا نمیدونی مشکل چجوریه ایشالا هیچوقت نبینی

👈🤷👉
خیلی سخته من سعی میکنم به بدیاش فکرکنم تا ازیادم بره ولی حداقل هفته ای یبار خوابشو میبینم 😑 ولی ال ...

تو اون دوره ای کخوابشو میدیدی ب فکرت نرسید بهش زنگ بزنی یا از احوالش خبردار بشی؟

تو اون دوره ای کخوابشو میدیدی ب فکرت نرسید بهش زنگ بزنی یا از احوالش خبردار بشی؟

اصلا ...من دیگه زندگی خودمو دارم و اونم زندگی خودشو

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰