2777
2789

ما هنوز خونه نداریم و مستاجریم شوهرم یک مقدار پول داره داخل بانک حالا ب فکر افتاده یک ماشبن بخره )البته ماشبن دادیم) جون میگه تو بانک ارزش پولم داره میاد پایین .حالا این پول هم در حدی نیس که بشه باهاش خونه خرید ! حالا همه میگن اشتباه نکنین و ... بتظرشما الان خرید ماشین خوبه یا بزاره داخل هم بانک باشه

نه اصلا طلا بهترینه

ماشین که هرچی بگذره هی قیمتش میاد پایین قدیمی میشه

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به افزایش قیمتا خرید ماشین دیگه الان سرمایه گذاری فقط باید یه ماشین خوب و سرحال بخری و سرویس ...

میدونی قراره یک وام هم بگیره و کلا شرایطمون یکم سخت میشه .بنظرت بازم ارزش داره؟

اشتباه مارو نکنین، ماهم گذاشتیم بانک خونه بخریم نشد الان بااون پول گاری نمیدن چه برسه ماشین

اره واقعا رز ب روز داره بی ارزش تر میشه .امروز قرار بود بریم معامله اما همین مامان خودم کلی زد تو سرم ک تو خجالت نمیکشی ماشبن میخوای چیکار

عزیزم من ۲سال پیش ماشین خریدم ۸۰میلیون الان ماشینم شده ۲۰۰میلیون 

اره خب ۲سال پیش ماشینا هنوز ارزون تر بود اما الان خ گرون شده یعنی پیش بینی میکنی از این گرون تر هم بشه؟

اره واقعا رز ب روز داره بی ارزش تر میشه .امروز قرار بود بریم معامله اما همین مامان خودم کلی زد تو سر ...

مامان منم میگفت ماشین آهن پاره، میزنی به جایی میشه آخ، ولی الان می‌بینیم چقدر گرون تر از حتی طلا شده، شانس ماس، شوهرم میگفت شانس ندارم طلا بخرم بقیه روهم  بدبخت میکنم 😊

دقیقا تو گرونی طلا خریدیم الان روش نیومد هیچ تازه قیمتا اومد پایین هرروز حرص میخوریم

خب هنوز از ماشین بهتره 

اصلا وضعیت کشورمون معلوم نیست هر دقیقه یه اتفاقی میوفته 

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.