2777
2789
عنوان

فالوور واقعی میفروشم

475 بازدید | 26 پست

سلام دوستان فالوور واقعی میفروشم ۹۰درصد ایرانی و پروفایل دار هرکا ۲۸ت

لایک هر کا۱۹

ویو استوری هرکا ۲۰

کامنت ۱۰تا ۳ت

۵۰تا ۱۵ت

۱۰۰تا۲۵ت

۱۰۰۰تا ۸۰ت

اولشم بخاین مطمئن شین میتونین تعداد خیلی کم مثلا ۱۰۰تا فالوور بگیرین کیفیت کارو ببینین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیج آنلاین شاپ الان زدم تعداد فالوورام ۰  ببرش بالا بعد حساب می کنم

وای اینو😂😂😂😂😂😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
فیکه اون فیک بخای ۸ تومنم میدم بهت اینو بزن تو نت کاربر واقعی ایرانی هر کا حدود ۶۰ ۷۰ تومنه ی سرچ ل ...

ن واقعی گرفتم ۳۰ ازش 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
وای اینو😂😂😂😂😂😂

نه جدی گفتم .تو همین سایت یه خانمی گفت بیا کار یادت بدم قرارمون این بود اولین حقوق به جای دستمزد خودش بردار . نتونست پولم به ریال تبدیل کنه ولی مجبور شدم بهش مبلغ توافقی پرداخت کنم

توی سایت ها هم هستن میتونین سرچ کنین کاربران واقعی هستن و ربات نیستن همه پروفایل دارن

بله میدونم ولی الکی هست و فایده نداره ارزش نداره پول بدی واسشون چون واقعی باشه ببینه ی پیج ناشناس تو فالوینگاشه فورا انفالو میکنه تا جایی ک فقط فالورای فیک و روح میمونن تو پیج و هیچ تعاملی ندارن با پیج و ب ضرره پیجه