2777
2789
عنوان

مادرشوهر و پدرشوهرم دعواشون میشه زنگ میزنن به ما

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 41 پست
زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن.شما چرا ناراحت میکنین خودتونو.اشتی میکنن دیگه خودشون.هرکدوم زنگ ز ...

شوهرمم همین کارو میکنه

ولی خیلی سخته هرروز یکی زنگ بزنه داد و بیدادش واسه ما اونوقت خوشحالی شون واسه خودشون

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه زندگی من میریزه بهم

خیلی مراقب باش 

مادرشوهر پدرشوهر دخترعمه منم همین بودن انقدر دعواهاشونو آوردن خونه پسر وعروسشون زندگی عروس بهم خورد الان دخترعمه ام درحال طلاقه مادرشوهرپدرشوهرش آشتی کردن دارن به پسرشون کمک میکنن زنشو طلاق بده 

به دخترعمه ام گفتم کاش میزاشتی مادرشوهرت طلاق میگرفت بیخود کمکشون کرد

نمیدونم چرا خندم گرفت 🤭

پدرشوهر مادرشوهر بامزه ای داری 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
خوبه یه زن و شوهر هی دعواهاشونو بیارن توی خونه ی شما؟!!!!! هر هفته چهار پنج روزش درگیر مشکلات بقیه ب ...

هر زن و شوهر ن اولا ولی مادرشوهر پدر شوهرم ک انشالله هیچ وقت مشکلی باهم نداشته باشن وخوشبخت باشن بله مشکلی ندارم بااین کازشون

👩‍❤️‍👨❤️M❤️👩‍❤️‍👨
خیلی مراقب باش  مادرشوهر پدرشوهر دخترعمه منم همین بودن انقدر دعواهاشونو آوردن خونه پسر وعروسشو ...

عه بنده خدا

عجب آدمای عوضی

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖
وا دردشون به پسرشون نکن به کی بگن  دلشون میخواد بگن بچه بزرگ کردن پس برا چی

بچه بزرگ کردن 

برای اینکه اگه بچه نداشتن مجبور به جدای میشدن

بچه دار شدن واسه اینکه حوصلشون سر رفت و....

بچه دار شدن تا نسلشون منقرض نشه و ....

بچه بزرگ کردن چون بچه خواستن و الان باید بزرگ کن، نمیشه بزارن پشت در که😉

هیچ پدر و مادری حق این رو نداره در زندگی و آینده بچه هاشون دخالت کنن یا توقع بیجا داشته باشن نهایت میتونن در انتخاب های اونها کمک و راهنمایی کنن

بچه ها زندگی خودشون رو دارن و پدر و مادر ها باید بدونن که خودشون باید به کارهاشون برسن 

و محبت و عشق رو از همسرشون بخوان اینطوری زندگی هیچ کس بهم نمیخوره

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
هر زن و شوهر ن اولا ولی مادرشوهر پدر شوهرم ک انشالله هیچ وقت مشکلی باهم نداشته باشن وخوشبخت باشن بله ...

إن شا ٕ الله که خوشبخت باشن ولی همه مثل شما نیستن که مشکلات زوج های پبر و جوون فامیل رو بتونن حل کنن.امیدوارم هیچوقت شرایط اینکه زن و شوهری دعواهاشونو بیارن توی خونتون پیش نیاد چون اونوقت از حرفی که زدی توبه میکنی.و اینکه میگی هر زن و شوهری، زن و شوهر ،زن و شوهر هستن، چه مادرشوهر و پدر شوهر چه هر زوج دیگه ای. خونه ی آدم که مرکز مشاوره نیست. آدم توی زندگیش دوست داره ارامش نسبی داشته باشه. همینجوری زندگیه دو نفر دیگه هم به خاطر اعصاب خوردیا میریزه به هم. هی هر هفته دعوا دعوا دعوا. شاید نکشیدی که بتونی درک کنی.