2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا نشنیدم عزیزم چطوریاست ؟دائم هست؟

میگن پوستو یه دست میکنه لک و سیاهی های بدنو میبره

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
میگن پوستو یه دست میکنه لک و سیاهی های بدنو میبره

یعنی مثلا میتونه یکی دودرجه پوستو سفیدترکنه دائم فقط مال بدنه یاصورت ؟میشه چندوقت استفاده کنی یعدازت بمرسم راجب تاثیرش؟

یعنی مثلا میتونه یکی دودرجه پوستو سفیدترکنه دائم فقط مال بدنه یاصورت ؟میشه چندوقت استفاده کنی یعدازت ...

آره مال همه جای پوسته.میگن روشن میکنن ولی قیمتش زیاد در میاد یه بسته گرفتم ۱۵روزه ۲۶۰ .باید دوسه ماه استفاده بشه برا همون تاپیک زدم اکه کسی نتیجه گرفته باز بخرم کسی ج نداد

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

سلام عزیزم به نظرم از قرص استفاده نکن چون عوارض بدی میتونه واسه کبد داشته باشه. به نظرم برای  عوض کردن رنگ پوست میتونی از راه بی خطر تری مثل لیزر استفاده کنی .  راجع به این روش این مقاله توضیحات بیشتری داده : تغییر رنگ پوست با لیزر