سلام لطفا شما هم برای حاجت من و سلامتی همه بعد من دعا کنید💚🌹
ثوابش هم هدیه به حضرت فاطمه❤
🌹۵مرتبه استغفرالله
🌹۵ مرتبه صلوات
🌹یک مرتبه سوره حمد
🌹یک مرتبه سوره توحید
🌹۵ مرتبه سبحان الله
🌹یک مرتبه سوره نصر
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم پیجصندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
هرکدوم دوست داری فقط دعا کن ای یو ای مثبت بشم انتظار چندساله ام تموم بشه
سوره نصر خوندم گلم انشاالله حاجت روا باشی
هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
سلام عزیزم . ممنونم از محبتت . من هر شش گزینه رو براتون خوندم ان شاءالله حاجت روا بشید . شما یه صلوات هم برام بفرستید کافیه . دعا کنید به نیت دلم برسم💖🙏☘️
« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
۵ تا استغفرالله ۵ تا صلوات یک حمد و یک توحید برات میخونم التماس دعا خیلی خیلی محتاجم 💔
ممنونم گلم منم همه اینایی که گفتی به نیت شما خوندم انشاءالله حاجت روا باشی