2777
2789

نمیدونم چیکار کنم از بی شوهری که داغانم دیگه هر موردی میاد بهش فک میکنم 

اینی که عکسش و میخوام بذارم ایرانی نیس ولی تو ایران بوده از یک سالگی و مدرسه و دانشگاه اینا همه اینجا بوده

مهندس هست و کار ساخت و ساز میکنه 

تنها مشکلش ایرانی نبودنش هست 

😔😔😔😔

عکس بزار

حس منفی نده انقد خب شاید خوب باشه بنده خدا

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

بزار گل

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که بنده خدا هم تیپش خوبه هم قیافش

مشکلت چیه

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
مشکل افغانی بودنش هست😶

عزیزم ببین رک میگم شاید بعضی کاربرا ناراحت شن اما افغان بودن تو جامعه ی ما بد جا افتاده

ولی باور کن پولداراشون با کلاساشون انقد خوبن ک ایرانیا رو تو جیب میزارن

اینم ک شرایطش اینحور ک گفتی خوبه

تیپ و قیافشم خوبه جالبه چهرشم ایرانیه

ولی باز فکراتو بکن خودت درست ترین تصمیمو بگیر

عزیزم ببین رک میگم شاید بعضی کاربرا ناراحت شن اما افغان بودن تو جامعه ی ما بد جا افتاده ولی باور کن ...

اره خیلی ایرانی هست 

خانوادش اکثر آمریکا و کانادا دکتر هستن خواهر برادرش 

این با مامانش ایران مونده از اول 

خانوادش خیلی خیلی خشگلن

عزیزم دوباره میزاری ببینم

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
اره خیلی ایرانی هست  خانوادش اکثر آمریکا و کانادا دکتر هستن خواهر برادرش  این با مامانش ...

دیوونه ای؟

خیلی خوبه ک برگام

خونوادش دکتر مهندس عالیه ک بابا نگا نکن به افغانی هایی ک شرایطشون بده

اگه اسم افغانی تو ایران بد جا افتاده بخاطر اینه ک خیلی فقیرنشیناشون زمان جنگ اومدن ایران و دیگه ما افغانیو همونجوری تصور میکنیم

این شرایطش خیلی خوبه ب نظرم بهش فک کن👍🏻

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

خب قصدش برای زندگی چطوره صددرصد ایران میمونه کلا از نظر اخلاقی و بقیه چیزا اوکی

دیوونه ای؟ خیلی خوبه ک برگام خونوادش دکتر مهندس عالیه ک بابا نگا نکن به افغانی هایی ک شرایطشون بده ...

خب این از کوچیکی که با خواهر برادرش رفت و آمد نداشته چون اونا از اول اونجا رو انتخاب کردن و اون ایران و انتخاب کرده واسه همین کلا دور بودن از هم

شیعه هست و نماز ما رو میخونه  خب کلا اینجا بزرگ شده طبعش ایرانی  ولی خب نسلش افغان

خب اگه اینطورع اون الان یه ایرانی محسوب میشه چون بزرگ شده ی اینجای بیشتر باید تو موردای دیگه بسنجیش اگه خوب بود چرا نه چون شرایطش خوبه