2777
2789
عنوان

بچه هااا بیایین نظر بدین راجب این شخص

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 22 پست
خب این از کوچیکی که با خواهر برادرش رفت و آمد نداشته چون اونا از اول اونجا رو انتخاب کردن و اون ایرا ...

ولی هر دوشون موفق هستن

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
شیعه هست و نماز ما رو میخونه  خب کلا اینجا بزرگ شده طبعش ایرانی  ولی خب نسلش افغان

اگه شیعس پس حتما از شهرای ایرانی زاده افغانستانه پس ایرانیه در اصل چیکار ب کلمه افغان داری من والا ی زن افغان باشه ب دلم بشینه میگیرم   تو قرن ۲۱ هنوز قومیتو ملیت مهمه براتون مگه شما تحصیل کرده نیستین پس فرهنگ ایرانیتمون کجا رفته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چقد خوب و با شخصیت دیده میشه به نظرم اگه تنها دو دلیت برای اینه اشتباه میکنی خیلی برازندس

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
خب اگه اینطورع اون الان یه ایرانی محسوب میشه چون بزرگ شده ی اینجای بیشتر باید تو موردای دیگه بسنجیش ...

الان دعوت به قهوه کرده بعد دوسال که من اصلا محلش نمیدادم 

میترسم شناسنامه بچه ندن 

مملک ما آخه یکم بی حساب کتاب هست و مهاجر و اذیت میکنه مثل بقیه کشورها نیس

الان دعوت به قهوه کرده بعد دوسال که من اصلا محلش نمیدادم  میترسم شناسنامه بچه ندن  مملک ...

درست میگی راستش من اطلاعی از شناسنامه گرفتن شون و اینا ندارم ولی میتونی تحقیق کنی در مورد اینها همه چیز در نظر بگیر و یک بحث دیگه که از همه چیز مهم تره ببین دلت چی میگه اگه خودتم قلبن راضی نیستی انجام نده 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
درست میگی راستش من اطلاعی از شناسنامه گرفتن شون و اینا ندارم ولی میتونی تحقیق کنی در مورد اینها همه ...

ولی مامانم میگه ۶برو پیش خواهر یا برادرش شناسنامه کانادا آمریکا بگیر😂😂😂

ولی مامانم میگه ۶برو پیش خواهر یا برادرش شناسنامه کانادا آمریکا بگیر😂😂😂

این فکر خوبیه 😂😂😻