2777
2789
عنوان

از خواهر کوچیکم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
از پسش بر نمیاد.به خدا انقد دلم امشب شکست.الانم داره اشکام میریزه.ولی خدا انقدررررر هواشو داره که حد ...

سلام گلم من رزمی کارم و با کاربری دوستم اومدم، اگه واقعا میخوای که دیگه کتک نخوری  میتونم کمکت کنم تا بتونی از خودت دفاع کنی، 

من قبلا اینجا کاربری داشتم لییییلا ؛از سال 96  تا 98 ؛ 

درخواست دوستیم رو قبول کن کمکت میکنم، بصورت مجازی 

سلام گلم من رزمی کارم و با کاربری دوستم اومدم، اگه واقعا میخوای که دیگه کتک نخوری  میتونم کمکت ...

عزیزم من حتی اگه بروسلی هم باشم،اخلاق خواهرم یه جوریه که جرئت نمیکنیم بهش چیزی بگیم.اصلا هیچکس نمیدونه چه جوریه.ولی از لطفت ممنونم مهربونم.🌷بجاش واسم دعا کن

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حتی اگه بروسلی هم باشم،اخلاق خواهرم یه جوریه که جرئت نمیکنیم بهش چیزی بگیم.اصلا هیچکس نمیدو ...

ببین زمانی که ابزار چیزی رو نداری ترس رو داری، ولی زمانی که ابزار داری دیگه  طرف مقابل هر کی میخواد باشه با هر اخلاقی، مثل یه شناگر وقتی بلده دیگه فرقی نداره براش عمق اب  1متر باشه یا 7 متر، دیگه بلده، همین کاربر پری  که با کاربریش اومدم مثل خودت از خواهرش کتک میخوره ولی دارم یادش میدم و خوب داره پیشرفت میکنه؛ یا  کاربر دیگه هست راکنرویال اونم همینطور؛ تا زمانی که فقط بگی نمیشه معلومه همینطور تازه فردا ازدواج کنی جلو شوهرت و بچت  میزنت  یا بچتو میزنه و تو رو هم میزنه؛ 

توی همین سایت بهت تمرین میدم انجام بدی؛ ظرف 6 ماه مطمئن باش میتونی بزنیش، من خودم مربیم تو سایت تاپیک بزنی لییییییلا میبینی حتی منو میشناسن؛ الانم فقط کمکت میخوام کنم توقع هیچ چیزی هم ندارم،  تضمین ازاین بالا تر هم اینکه  ماه ششم تست تمرینی ازت میگیرم بازم بصورت مجازی بعد اجازه مبارزه میدم؛ 

ضمنا اگه جز حرفام کار دیگه ای انجام دادم به نی نی یار بگو و مشخصات منو بگیر و ازم شکایت کن به پلیس، 

تضمین از این بالاتر دیگه چی میخوای؟ 

[QUOTE=221256708]ببین زمانی که ابزار چیزی رو نداری ترس رو داری، ولی زمانی که ابزار داری دیگه  طرف مقابل هر کی می ...[/Qاز دست من ناراحت نشو گلم.بحث اعتماد نیس.من دیگه انقد خسته و افسرده ام که حوصله هیچیو ندارم.

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     
[QUOTE=221256708]ببین زمانی که ابزار چیزی رو نداری ترس رو داری، ولی زمانی که ابزار داری دیگه  ط ...

ناراحت نمیشم ولی اینو بدون تا زمانی که اینطور باشی شرایط همین و بدتر هم میشه، خدا گفته از تو حرکت از من برکت، تا  زمانی که حرکتی نکنی شرایط  همینه؛  حوصله  کتک خوردن خودت و مامان و بابات رو داری حوصله چند تا تمرین ورزشی نداری که از این شرایط خلاص بشی؟  فکر کردی همه آدما پرزور از اول اینطور بودن، ؟ مایک تایسون؛ بوریکا، سوسای اویاما؛ یه زمانی کتک خور بودن الان شدن  پرزور و قهرمان؛  در هر صورت زمانی خواستی واقعا بجای اه و ناله از این شرایط خلاص بشی من هستم و ریپ کن، خداحافظ