2777
2789
عنوان

از خواهر کوچیکم متنفرم

455 بازدید | 35 پست

خواهرم همش۱۷سالشه.از من۶سال کوچیکتره.ولی خیلی به من بی احترامی میکنه.حتی ازش کتک میخورم ولی از پسش بر نمیام.حتی رو مادرمم دست بلند میکنه.امشب یه تو دهنی بهم زد که فقط اشکام ریخت جلوی بقیه خانواده.ولی با تمام اینکاراش خدا انقد هواشو داره.هرچی میخواد براش درست میکنه.واقعا نمیدونم خدا چرا اینجوریه

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت و میزنه مامانت کاری نمیکنه؟  یعنی چی اخه چرا انقدر بهش رو دادید

از پسش بر نمیاد.به خدا انقد دلم امشب شکست.الانم داره اشکام میریزه.ولی خدا انقدررررر هواشو داره که حد نداره

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     
واه مگه داریم 

اره داریم گلم.

تو هم بزن تو دهنش

اونوقت منو نصف میکنه

واقعا کاش خدا منو ازین خونه نجات بده