2777
2789

موهام بلنده موج دار

بازکردنی روباسنم میریزه

نمیتونم عکس بدم 

بم بگین اگ تا شونه کوتاه کنم پشیمون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی بوده مث من؟

بگید حستونو بعد کوتاه کردنش

یادم نمیاد کی کوتاهش کردم 

خیلی بلنده

شوهر بی وجدانم خیلی موهامو دوس داش مثثثثلا 

ولی اونشبی ک با کتک موهامو میکشیدحس میکنم  یطرف موهام کم پشت شدن

کلا بیزار شدم از موهام 

حالم بهم میخوره شونه کردنی اونشب یادم میاد😔😔😔😔

بنظرتون چیکارکنم

بد زده بسرم کوتاه کنم

خاهرانه بگین اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش داری الان

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یعنی کوتاه کنی یه حوری پشیمون میشی که توی عمرت پشیمون نشدی😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من کوتاه کردم خیلی بهتر شد 

به یعضی صورتا موی کوتاه میاد باید ببینی فرم صورتت چیه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
من کوتاه کردم خیلی بهتر شد  به یعضی صورتا موی کوتاه میاد باید ببینی فرم صورتت چیه

راسش ب اینجاها نمیفکرم

فقط هربار شونه میکنم  بلندیشو میبینم گریم میگیره بایاد اوری اونشب و حرفاش

واس همینه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟