2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کــــنم💔💔💔💔؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 45 پست

تا خط لباس زیرت کوتاه کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ی بار رفتم پیش ی آرایشگری گفتم موهامو کوتاهه کوتاه پسرونه بزن گفت اصلا اینکارو نمیکنم چون زنها و دخترا افسرده میشن گفت شاید خودت متوجه نشی ولی افسرده میشی، گفت همیشه ب مشتریام میگم هر بار یکم ازش کوتاه کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسش ب اینجاها نمیفکرم فقط هربار شونه میکنم  بلندیشو میبینم گریم میگیره بایاد اوری اونشب و ...

هرچی باعث اذیتت میشه رو از بین ببر 

خاطره  

موی بلند 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
ی بار رفتم پیش ی آرایشگری گفتم موهامو کوتاهه کوتاه پسرونه بزن گفت اصلا اینکارو نمیکنم چون زنها و دخت ...

همینشم افسردم خاهر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اخرین بار 11سال پیش کوتاهه کوتاه کرده بودم خیلی پشیمون شدم اولش حس سبکی و خوبی داشتم میرفتم حموم خیلی خدب بود راحت میشستم شونه میکردم زود خشک میشد بعدش فهمیدم چ حیف شد دیگ تا الان کوتاهش نکردم فقط یبار ارایشگر قرار بود نوک گیری کنه یک وجب نوک گیری کرد😤خیلی ناراحت شدم

هرچی باعث اذیتت میشه رو از بین ببر  خاطره   موی بلند

خدا جوابشو بده 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اخرین بار 11سال پیش کوتاهه کوتاه کرده بودم خیلی پشیمون شدم اولش حس سبکی و خوبی داشتم میرفتم حموم خیل ...

اخیییی

منکه خیل وقته گوتاه نکردم

سلام عزیزم

به نظرم موی بلند نعمته، کوتاه نکن🙂

نباید به خواطر به بحث کوتاهش کنی کار شوهرت کارش خیلی اشتباه بوده که موهاتو کشیده. واقععاا که.

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭

من موهام مثل شما موجی بود تا پایین  تاپیک زدم گفتند پشیمون میشی تا بالای شونه کوتاه کردم پشیمون نشدم که هیچ. تازه میخام دوباره  ماه دیگه کوتاهش کنم موهام جون گرفته شیک تر شده شستشو راحت

😎💚🐬
من موهام مثل شما موجی بود تا پایین  تاپیک زدم گفتند پشیمون میشی تا بالای شونه کوتاه کردم پشیمون ...

ازاینا ک با ماشین راست و صاف میزنن چقد نازه

خیلی دوس دارم

ب جاش ی رنگ قشنگ بزن کراتینه کن یا فر کن تنوعی یا یکم کوتاه ترش کن ی مدل قشنگ پیدا کن بزن 😍 ایشالا ...

رنگ نمیتونم در حال جداییم کلی حرف پشت سرم درمیارن دوروریام خوب نیستن