2777
2789
عنوان

بواسیر

899 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها😢

میخوام بدونم کسی تجربه ای تو این زمینه داره ک راهنماییم کنه..

حس میکنم دوتا غده ی گرد رو مقعدم ایجاد شده،قبلش یبوست و بیرون روی داشتم،درد و خونریزی ندارم،و فقط سه چهار روزه وقتی میرم دستشویی بعد تخلیه مدفوع سوزش وحشتناکی بهم دست میده که امونمو بریده و حتی حس نبض رو اون برامدگی ها دارم😔تو این یساله یعنی از فروردین ماه کلی دکتر های مختلف رفتم الانم دیگه رو و نای دکتر رفتن ندارم پولشم ندارم،۲۱ سالمه،چیکار کنم،چجوری خوبش کنم اخه...کسی راهی دارویی و دعایی چیزی بلده بگه خواهشا تو جوونی پیر شدم...هنوز این بیماری رو خوب نکردم یه بیمتدی دیگه گرفتم خستم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم اینجوری بودم رفتم دکتر دوتا شیافو یه پماد بهم داد ک دوهفته ای خوب شدم حالا میخوای اسماشونو بهت بگم

بد عزیزم فشار عصبی استرس ناراحتی و... خیلی رویه بواسیر تاثیر داره من دکتر رفتم خوب شدم ولی وقتی ناراحت یا عصبی میشم باز میاد بیرون 

والا منم اینجوری بودم رفتم دکتر دوتا شیافو یه پماد بهم داد ک دوهفته ای خوب شدم حالا میخوای اسماشونو ...

اخخخخخخ تنها چیزی که تو زندگیم دارم فشار عصبیه و استرسِ،😭😭😭😭نمیتونم اروم باشم،تو این سه ساله کلی استرس بهم وارد شده

این بیماری درمان دائم نداره اما با یه سری رعایتها میشه کنترلش کرد اول اینکه نذار یبوست یا اسهال بشی دوم همیشه با غذات سبزی بخور خصوصا تره ی فراوون و الان که درد داری از عطاری روغن تره بگیر و محل رو آروم با روغن ماساژ بده و بعد کم کم و به آرومی به داخل هدایتشون کن و روغن زیتونم خوبه و سعی کن تا میتونی از توالت فرنگی استفاده کن                انجیر هم براش خوبه

از عطاری 'سعد کوفی' بگیر موضعی استفاده کن چن وقت بزن رو اون ناحیه 

اسم داروش سعد کوفیِ،واقعا جواب میده یعنی کاملا اون برامدگی ها رفع میشه؟؟؟؟

پماد آنتی هموروئید هم خوبه

داروخونه بدون نسخه پزشک میده؟؟؟الووورا چی من تو چنتا سایت خوندم نوشته بود خوبه اما میترسم استفاده کنم🥲