2777
2789
عنوان

درد شدید روز تخمک گذاری

168 بازدید | 16 پست

الا دو بار شده که یه روز قبل از روز تخمک گذاریم شدیدا دچار دل درد میشم رفتم بیمارستان سونو و آزمایش گفتن چیزی نیست. نمی دونم یعنی آدم به خاطر تخمک گذاری ممکنه تا این حد درد بکشه؟یا مشکل دیگه دارم؟ داروی خاصی هم استفاده نمی کنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

نه من ک دردحس نمیکردم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه جوری درد دارم مسکن روم جواب نمیده خودم می گفتم ربط به تخمک گذاری نداره ولی عجیبه که تو این روز خاص اتفاق میفته

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطور بودم یکی دوبارتاجایی که پاهامونمی تونستم تکون بدم چشام سیاهی میرفت چون استرس داشتم اون دوماه اینطورشده بودم هورمانم قاطی شده بود درد داشتم

خُدایا!الان که دارم برایت می نویسم خیلی دوست دارم اینوبدونی باتمام وجودم بیشترازانسان های دیگه ای که دوسشون دارم دوستت دارَم!خُدا کاری بکن دری بازکن که اِنءشاالله من وهمسرم واِنءشاالله بَچّه های سالم و صالحی که میدی بهمون چندتا دیگه از زیبایی های قشنگ ونعماتت اضافه میشن ودُنیامون قشنگ ترمیشن!خُدایا!توبهم ضعیف نبودن رویاد دادی مرسی ازت خُدایا❤بگیردستانمان را که آرامش بخش وجودمان توهستی❤😍خُدایا!اِنءشاالله به زودی عروسیمون روبرسون ماروسلامت وصالح وخوشبخت واِنءشاالله یک عُمرعاشق همدیگر بدار😍شُکرگُذارت هستیم پروردگارا!خیلی جاها لایق خوبی های قشنگت نبودیم ناراحتت کردیم ماروببخش🥺واقعا پشیمونیم ولی قول میدیم بهت  که خُدا جونَم اِنءشاالله باخوبی کردن هامون جُبرانش کُنیم! خواهش می کنم خُدایا دست هیچ کس رو توی هیچ یک از زمان های مختلف در زندگیش ول نکن!ببخش خُدایا میدونم همیشه دست ماروگرفتی میگم خواهشا لطفا دست مارو توی اشتباهاتمون ول نکن😍قوربونت برم خُدایا😍خواهشا ماروکنارهم وخانواده هاوفرزندانمون سالم وصالح وخوشبخت باعُمری که بَقاست نگاه دار😍 دوستان عزیز خواهش میکنم هرچندتا صلوات می تونید بفرستیم برای همدیگه🤩ممنونم🤩اِنءشاالله اگر خُدا بخواد عاقبت به خیربشیم اِنءشاالله😍
منم اینطور بودم یکی دوبارتاجایی که پاهامونمی تونستم تکون بدم چشام سیاهی میرفت چون استرس داشتم اون دو ...

منم از درد به زمین و زمان چنگ می زدم. دکتر گفت آپاندیسه شاید اما سونو نشون نداد. یه ماه پیشم کرونا گرفتم استرسم تا دلت بخواد این چند وقته داشتم

منم بعد زایمانم اینجوری شدم خیلی بده 

درد شما چجوری؟

من طرف چپ یا گاها راست درد میگیره حالت کشش میزنه به پام میشینم که دیگه نگو البته هرزگاهی اینجوریم بعضی وقتا درحد درد پریود ولی کلا چند وقته تخمک گذاریم بیشتر از پریود اذیت میکنه 

منم از درد به زمین و زمان چنگ می زدم. دکتر گفت آپاندیسه شاید اما سونو نشون نداد. یه ماه پیشم کرونا گ ...

منم این حالت چنگ زدگی رودارم صدام درنمیاداصلا حس میکنم سفت شده شکمم ودست میزنم واقعازیرشکمم سفت سفت شده خیلی بده یه باراز یه خانم دکترپرسیدم گفتن استرس باعث روده ملتهب میشه وباعثش میشه 

خُدایا!الان که دارم برایت می نویسم خیلی دوست دارم اینوبدونی باتمام وجودم بیشترازانسان های دیگه ای که دوسشون دارم دوستت دارَم!خُدا کاری بکن دری بازکن که اِنءشاالله من وهمسرم واِنءشاالله بَچّه های سالم و صالحی که میدی بهمون چندتا دیگه از زیبایی های قشنگ ونعماتت اضافه میشن ودُنیامون قشنگ ترمیشن!خُدایا!توبهم ضعیف نبودن رویاد دادی مرسی ازت خُدایا❤بگیردستانمان را که آرامش بخش وجودمان توهستی❤😍خُدایا!اِنءشاالله به زودی عروسیمون روبرسون ماروسلامت وصالح وخوشبخت واِنءشاالله یک عُمرعاشق همدیگر بدار😍شُکرگُذارت هستیم پروردگارا!خیلی جاها لایق خوبی های قشنگت نبودیم ناراحتت کردیم ماروببخش🥺واقعا پشیمونیم ولی قول میدیم بهت  که خُدا جونَم اِنءشاالله باخوبی کردن هامون جُبرانش کُنیم! خواهش می کنم خُدایا دست هیچ کس رو توی هیچ یک از زمان های مختلف در زندگیش ول نکن!ببخش خُدایا میدونم همیشه دست ماروگرفتی میگم خواهشا لطفا دست مارو توی اشتباهاتمون ول نکن😍قوربونت برم خُدایا😍خواهشا ماروکنارهم وخانواده هاوفرزندانمون سالم وصالح وخوشبخت باعُمری که بَقاست نگاه دار😍 دوستان عزیز خواهش میکنم هرچندتا صلوات می تونید بفرستیم برای همدیگه🤩ممنونم🤩اِنءشاالله اگر خُدا بخواد عاقبت به خیربشیم اِنءشاالله😍
منم بعد زایمانم اینجوری شدم خیلی بده  درد شما چجوری؟ من طرف چپ یا گاها راست درد میگیره حالت ک ...

من دیروز کل شکمم درد می کرد اما بیشتر قسمت پایین.امروز اول طرف راست درد می کرد بعد زد طرف چپ. من تو پریودی اینطور درد نمی کشم اصلا. مرده و زنده ام اومد جلو چشمم از دیروز تا حالا 

منم این حالت چنگ زدگی رودارم صدام درنمیاداصلا حس میکنم سفت شده شکمم ودست میزنم واقعازیرشکمم سفت سفت ...

آره من استرس زیاد داشتم این ماه. از طرفی هم میگم نکنه آپاندیسه سونو نشون نمیده. از طرفی هم میگم چرا درست روز تخمک گذاری اینطور میشم پس. دکترا هم که ماشاالله هیچی نمیگن تشخیصی ندارن

من دیروز کل شکمم درد می کرد اما بیشتر قسمت پایین.امروز اول طرف راست درد می کرد بعد زد طرف چپ. من تو ...

من یه بار ۳ روز از جام نتونستم بلند شم ا سترس شدید داشتم پدر بزرگم حال ندار بود انگار شکمم سنگی میکرد رفتم دکتر گفت تخمک پاره شده اینجوری اگه تا فردا خوب نشدی برو سونو ولی اگه خودش خوب شد یعنی جذب شده خیلی بد بود

کلا نزدیک تخمگ گذاریت همش چیزای طبع گرم بخور مایعاتم زیاد بخور

آره من استرس زیاد داشتم این ماه. از طرفی هم میگم نکنه آپاندیسه سونو نشون نمیده. از طرفی هم میگم چرا ...

نه من پرسیدم از یه خانم دکتری دلیلش همینه نگران نباش اِنءشاالله که مشکلی نیست!

من یه بار ۳ روز از جام نتونستم بلند شم ا سترس شدید داشتم پدر بزرگم حال ندار بود انگار شکمم سنگی میکر ...

وای کاش همش همین باشه من راضیم مشکل دیگه ای نداشته باشم خدای نکرده 🙁

نه من پرسیدم از یه خانم دکتری دلیلش همینه نگران نباش اِنءشاالله که مشکلی نیست!

ممنونم عزیزم ان شاالله