2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خونه رو اونها بهتون داده بودن

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
که بعدش چکار کنه شوهرت ؟ بره بهشون بگه چرا همچین چیزی گفتید بیشتر اونها رو نسبت به تو جری کنه که حرف ...

یه سری ماجراها با خواهرشوهرم داشتم بخاطر همین میگه بعدش شوهرم آدم این نیس ک بره بهشون چیزی بگه فقط منطقی میشینه با مامانش حرف میزنه همین 

نه عزیزم پیگیر نیستم ک شوهرم رو بندازم به جونشون ، خواهرشوهرم خیلی اذیتم میکنه شوهرمم در جریانه بهم ...

خوب با ملایمت بگو قشنگ منت هم بذار 

به شوهرت بگو انتظار تشکر ندارم

خونه ام اینده بچه هام بخاطر اشتیاه برادرت خراب شد رو حرفت حرف نزدم خونه فروختیم داداشت اذیت نشه این وسط من چرا مقصرم؟

اسی الکی ننداز گردن خواهر شوهرت مادرش عقل شعور داره قرار نیست دخترش بگه بیوفت تو چاه بره

جز خودشم کرم داشته باشه

یه سری ماجراها با خواهرشوهرم داشتم بخاطر همین میگه بعدش شوهرم آدم این نیس ک بره بهشون چیزی بگه فقط م ...

حرف زدنش ظاهرا فایده نداره اگه تاثیر داشت باز مادرش اینجوری نمیگفت پس اب تو هاونگ کوبیدنه اونها رو بیشتر جری میکنه اصلا علت بد بودن خواهرشوهرت با تو میتونه از همین واکنش های شوهرت باشه 

تو که جواب دادی چه کاریه بری بگی شوهرتم واکنشبده اونم وقتی تاثیری نداره 

خوب با ملایمت بگو قشنگ منت هم بذار  به شوهرت بگو انتظار تشکر ندارم خونه ام اینده بچه هام بخاط ...

نه عزیزم نمیندازم گردن خواهرشوهرم فقط بهش میگم ک همچین چیزی گفتن همین 

بله پدرشوهرم برای شوهرم خرید بود 

خب دیگه عزیرم معلوم شد  میخوان گربه رو دم حجله بکسن تو سرشون منت نزاری یعنی خونه خودمون بود فروختیم داد رفت میخوان زیرپوستی بهت بفهمونن که سرشون منتی نیست فهمیدی 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

عزیزم بگردم برای دلت

حرص نخور

اینا دست پیش میگیرن پس نیافتن

مادرشوهرت بهش بگو مادر شما که زن زندگی بودید ماشاالله الان بعد اینهمه سال تازه خونتون هنوز وام بانک داره

من بچه شما حساب میشم

حالا تا من بیام عروس دار بشم ان شاءالله خونه هم میحریم اونم با وام!

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
حرف زدنش ظاهرا فایده نداره اگه تاثیر داشت باز مادرش اینجوری نمیگفت پس اب تو هاونگ کوبیدنه اونها رو ب ...

والا مادرشوهرم ازش بعید بود واقعا همچنین حرفی بزنه اصلا از این عادتا نداشت بعدش خواهرشوهرم کلا از روز عروسیمون با من بد بود ک چرا من زن داداش شدم دختر دوست صمیمیش زن داداش نشد