2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بگردم برای دلت حرص نخور اینا دست پیش میگیرن پس نیافتن مادرشوهرت بهش بگو مادر شما که زن زندگ ...

بیشتر برای این حرص میخورم ک اون روزی ک برادرشوهرم حکمش اومد اومده بود به دست و پامون میوفتاد ک براش کاری کنیم خونمون رفت الان اومده به من میگه تو زن نبودی🤦‍♀️

بیشتر برای این حرص میخورم ک اون روزی ک برادرشوهرم حکمش اومد اومده بود به دست و پامون میوفتاد ک براش ...

والا من بودم جات میگفتم من زن نبودم یا شما مادرخوبی نبوری بچه ات بی بیمه پشت ماشین نشسته چندتا خانواده رو بدبخت کرده

طفلک یکی عزادار شد خودتون اسیر حالا زبون درازی ام میکتید

چه حرفا ! 

شاید منظورش این بوده اینهمه سال پول جم نکردید یه خونه بخرید چون خونه رو پدرشوهرت خریده بوده و قاعدتا پولشم خودش داده و جزو ارث و سهم تمام فرزندان به حساب میومده ! بازم دستش درد نکنه ما ک پدرشوهرم هیچی بمون نداد 

چه حرفا !  شاید منظورش این بوده اینهمه سال پول جم نکردید یه خونه بخرید چون خونه رو پدرشوهرت خر ...

والا من ک چهارساله ازدواج کردم و اینکه کلا قبل من پدرشوهرم برای شوهرم خونه خریده بوده ک وقتی ازدواج میکنه اسیر اجاره نشینی نشه....

کلا سند خونشون گرو بانکه تا هفت ماهه دیگه هم ازاد نمیشه

ربطی نداره میتونستن بفروشن حتی اگر گرو بانکم باشه امکان خرید فروشش هست فقط ضامن باید عوض بشه خریدار ضامن بیاره 

این دروغه گولت زدن 

والا شوهرم رفت دنبال کاراش مثل اینکه گفته بودن نمیشه و از اینجور حرفا و اینکه من اصلا نگران خونمون نیستم ک رفته هیچ عیبی نداره مال میره و میاد بیشتر از حرفای مادرشوهرم ناراحت شدم