2777
2789

تو سونوی nt خدا رو شکر همه چی خوب بود و ریسک های آزمایش هم پایین و سندروم ها منفی شدن ولی اعداد‌مربوط به سرم های خونی پایینه:

Free Bhcg mom=0.36

PAPP-A  mom =0.43

کسی هست این شرایط رو داشته باشه و به سلامتی زایمان کرده باشه؟

میشه لطفا اگر تجربه ای دارین بگین؟

سلام بله از من هردوفاکتور زیر نیم بودن وبچم سالمه 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام بله از من هردوفاکتور زیر نیم بودن وبچم سالمه 

خدا رو شکر..‌ 

اعداد دقیقش رو یادته؟

نی نی پسر بود یا دختر؟

دچار فشار خون یا مسمومیت بارداری نشدی؟

زایمانت تو چند هفته بود؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر..‌  اعداد دقیقش رو یادته؟ نی نی پسر بود یا دختر؟ دچار فشار خون یا مسمومیت بارداری ...

ن عزیزم دقیق یادم نیس ولی یادمه کم بودن و زیر نیم بودن

پسر

ن اصلا ن فشارم بالارفت و نه مسمومیت

تو هفته چهل زایمان کردم

نه خواهش میکنم عزیزم

فقط یه دکتر به من گفتن اکو قلب جنین انجام بدم بخاطر پاپ ای که زیر نیم بود و واینکه آمپول هپارین و آسپرین دادن بخاطر اینکه این فاکتورها کم بودن میگفتن احتمال اینکه بچه باوزن کم دنیا بیاد زیاده ک شکر خدا وزنش خوب بود،ی دکترهم بهم پیشنهاد سلفری داد که دکتر خودم گفتن احتیاجی نیس دگ انجام ندادم چون ریسکهام کم خطر بودن،فقط باید ازمایش غربالگری دوم راهم انجام بدین و انومالی ی جای معتبر برین،راسی من از دکترم خواستم سونو برای بررسی iugrو سونو رنگی هم  برام نوشت انجام دادم همه اینکارا را ی دکتر ژنتیک گفت انجام بدم که خیالم راحت شه فقط بخاطر اون دوتا فاکتور پایین ولی شما نگران نباش چیز خطرناکی نیس

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ن عزیزم دقیق یادم نیس ولی یادمه کم بودن و زیر نیم بودن پسر ن اصلا ن فشارم بالارفت و نه مسمومیت تو ...

مرسی عزیزم از پاسخ کاملی که دادین.. خدا گل پسرت رو واست سالم و تندرست نگهداره..

دکتر منم بررسی رشد جنین رو نوشته.. گفته تو ۱۵ هفته هم سونو بدم.. احتمالا باید مثل شما چندین بار سونو بدم

مرسی عزیزم از پاسخ کاملی که دادین.. خدا گل پسرت رو واست سالم و تندرست نگهداره.. دکتر منم بررسی رشد ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله که صحیح و سالم میاد بغلتون

ممنون عزیزم

مشکلی نداره اینطوری خیال خودتون بابت سلامتیش راحت میشه♥

عزیزم برا منم جفتش پایینه

عزیزم چند هفته این؟

من الآن به امید خدا وارد هفته ی ۲۴ میشم..‌تا الآن خدا رو شکر همه چی خوب بوده.. غربالگری ها و حتی اکو قلب هم‌رفتم.. هنوز سونو وزن گیری نرفتم.. گفتن هفته ی ۲۸ برم

عزیزم چند هفته این؟ من الآن به امید خدا وارد هفته ی ۲۴ میشم..‌تا الآن خدا رو شکر همه چی خوب بوده.. ...

عزیزم من پونزده شنبه قراره برم دکتر

من خیلی تحقیق کردم همه اونایی ک این مشکل رو داشتن بچه هاشون به سلامت دنیا اومدن و نگران نییستم

دکترتون چی‌گفت؟سلفری دادین یا ازمایش غربالگری دوم؟من ازمایشم ریسک نداشت ان تیم هم برای هفتم خوب بوده ...

منم آزمایشها و ریسکهام خوب بود .. البته میگن پایین بودن این هورمونها باعث میشه ریسک ها بطور کاذب کم بشه!

دکترم فقط گفت شبی ۲ تا آسپرین ۸۰ بخورم

منم آزمایشها و ریسکهام خوب بود .. البته میگن پایین بودن این هورمونها باعث میشه ریسک ها بطور کاذب کم ...

ببین من الان رفتم پیش دکترم گفت ازمایشات کاملا عالیه حتی ازمایش مرحله دو هم‌ننوشت گفت مستقیم برو یونو‌انومالی حتی ی اسپرینم ننوشت نمیدونم دکترمو عوض کنم؟😐

دارم شاخ در میارم