2777
2789
عنوان

پایین بود free Bhcg و PAPP-A در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 33297 بازدید | 74 پست
ببین من الان رفتم پیش دکترم گفت ازمایشات کاملا عالیه حتی ازمایش مرحله دو هم‌ننوشت گفت مستقیم برو یون ...

پیش یه دکتر دیگه هم برو حتما..‌بخصوص دکتر پریناتولوژیست 

من پیش دو تا دکتر رفتم.. جفتشم همینو گفتن..

عدد  mom هورمونهات چنده؟

شاید بالای ۰.۵ هستن که دکترت چیزی نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش۰.۳۲ یکیش۰.۳۵ گفت ب وزن ایناس من۴۴ کیلوام۱۳ هفته و سه روزم رفتم

نه بابا به وزن نیست.. اتفاقا من ۶۵ کیلو بودم موقع بارداری..

به جفت مربوطه.. این هورمونها از سمت جفت ترشح میشه.. البته خیلی ها با این وضعیت بارداری خوبی داشتن ولی حواست باشه و پیگیر باش.. چون شرایط ما در معرض زایمان زودرس و یا محدودیت رشد داخل رحم یا همون iugr هست..

اره دیدم همشون قرص اسپرین میخورن نمیدونم چرا دکترا مشهد اینجورین😐

پیش دکتر زنان با فوق تخصص پریناتولوژی برو (متخصص جنین).. اونا بیشتر می تونن کمکت کنن..

آسپرین به خون رسانی جنین کمک میکنه.‌. من از اول بارداری دکترم گفت بخور بعد که هورمونها پایین بود، دکتر خودم و دکتر پریناتولوژیست گفتن باید روزی ۲ تا بخوری 

فردا وقت گرفتم اگه‌اونم بگه خوبه چکار‌کنم من استرس دارم

عزیزم به دکترت اعتماد کن.. حتما خوبه و مشکلی نیست ایشالله..

ولی پیش دکتری که گفتم برو.. هر دکتر زنانی راجع به این موضوع اطلاعاتی نداره..‌ اونا فقط ریسک ها رو می بینن..

نگران هم‌ نباش❤

سلام عزیزم منم آزمایشم پاپا کم بود ولی دکتر فقط سلفری نوشت و سلفریم مشکلی نداشت دیگه هیچ قرصی هم برام ننوشت 

شما در چه مرحله ای هستین الان؟ از کجا میدونستین از اول بارداری باید آسپرین بخورین؟

سلام عزیزم منم آزمایشم پاپا کم بود ولی دکتر فقط سلفری نوشت و سلفریم مشکلی نداشت دیگه هیچ قرصی هم برا ...

از اول من روزی یدونه آسپرین می خوردم چون سابقه ی سقط داشتم ولی بعد بخاطر پایین بودن هورمون ها دکتر گفت روزی ۲ تا آسپرین 

ن عزیزم دقیق یادم نیس ولی یادمه کم بودن و زیر نیم بودن پسر ن اصلا ن فشارم بالارفت و نه مسمومیت تو ...

عزیزم پاپا ۰.۷۳ ولی فری پی ۰.۳۶ که گف زیر نیم باشه مشکله شاید مال ترشح خونته بالاست خیلی نگرانم کرد برام ازمایش غربالگری دومو کامل نوشت

عزیزم چند هفته این؟ من الآن به امید خدا وارد هفته ی ۲۴ میشم..‌تا الآن خدا رو شکر همه چی خوب بوده.. ...

سلام عزیز شما اکوی قلب رو چرا رفتید ؟ پزشکتون نوشت یا خودتون خواستید . منم فری بتا ام زیر نیمه و پاپ ام هون نیمه