2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس...😔

43 بازدید | 6 پست

اصلا اعتماد به نفس ندارم مثلا تو جمع خانوادگی وقتی راجب موضوعی حرف میزنن من خیلی اطلاعات دارم اما چیزی نمیگم 

نمونه ی دیگش اینکه اصلا با کسی عکس نمیگیرم خودمم سالی یه بار شاید عکس بگیرم زشت نیستما از چهرم راضی هستم اماحس میکنم تو عکس خیلی زشت میشم

اصلا برا کسی ویس نمیفرستم میترسم از صدام مسخرم کنن با این وجود دوستام همش میگن ک صدام خوبه و اینا ولی خودم...💔

راهکاری چیزی نداره؟🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب زیاد بخون  کتابای افزایش اعتماد به نفس مهارت گفتگو و ارتباط برقرار کردن

کتاب کلا زیاد میخونم کتابای اعتماد به نفس هم خیلی زیاد اما باز نمیدونم چرا اینقدر اعتماد به نفسم پایینه قبلا اینجوری نبودم 

واقعا چرا باید اینجوری باشه من بعضیا رو دیدم خیلی راحت و ریلکسن ،شاید ریشه در کودکی داره

والا تا همی دوسال پیش خیلی راحت تو جمع صحبت میکردم عکس میگرفتم اما الان🤦‍♀️