2777
2789

بوگویید میشنوم😂😂😂

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه میرفتم رو یکی کراش میزدم 😐🤦😂 بعد از سه روز میگفتم این دیگه کیه ولش😂🤦

😂😂😂😂🤣🤣

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

خییییییییلی دخمل خوبی و بودم و هسدم

یه بچه مثبت تمام عیار😂😂😂🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
خط خطی کردن دس😑

اووووففف این بده من مچ پامو با اینگلیسی چرتو پرت مینوشتم ک بگن تتوعه😒😂😂😂😂

کلی قرص ژلوفن و استامینوفن کدئین مینداختم تا بمیرم ولی همش میخابیدم😐روسری رو محکم دور گردنم میبستم تا نفس کم بیارم بمیرم 😐🙄مثل اسکولا اول اسم خودم و دوست صمیمیم رو با تیغ رو دستم نوشتم 😑😑روانی بودم به خدا 

خداروشکر خدا شفام داد

خییییییییلی دخمل خوبی و بودم و هسدم یه بچه مثبت تمام عیار😂😂😂🍃

عیارت چنده دخملی😂😂😂

عیارت چنده دخملی😂😂😂

گیمت نداله😍🤣😂🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
کلی قرص ژلوفن و استامینوفن کدئین مینداختم تا بمیرم ولی همش میخابیدم😐روسری رو محکم دور گردنم میبستم ...

اعوذوبلله من الشیطان رجیم خدایا مرسی ازت که شفاش دادی😂😂😂😂

کلی قرص ژلوفن و استامینوفن کدئین مینداختم تا بمیرم ولی همش میخابیدم😐روسری رو محکم دور گردنم میبستم ...

الان رد اسم خودتو و دوستت هس؟