2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست
خب گف اشتباه شدع دیع ندیدم ازون شب

بگو خودتی مگه میشه اشتباه شه بعد سیو کرده شماره ش رو حتما یه چیزی هست از یه خط دیه به دختره رنگ بزن و با شوهرم چیکار داشتی 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

اخه نمیدونم این مردا وقتی ی زن پیششونه ک عتشقشونه و خودسونم ادعای عاشقی دارن پس خیانتشون برای چیه..

خیلی واضح داره خیانت میکنه.. اما اگ زندگیتو دوست داری ب روش نیار فعلا بزار فکر کنه متوجه خیانش نشدی و از ی طریق دیگ موضوعو حل کن..مثل مشاوره یا هرچی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودتی مگه میشه اشتباه شه بعد سیو کرده شماره ش رو حتما یه چیزی هست از یه خط دیه به دختره رنگ بزن ...

بهش گفتم شماره دخترع رو پخش میکنم قسم مخوره مگ من تورو ب اون جندها میفروشم بخدا ی تارمو گندیدع ت ب اونا نمیدم  میگه نامزد داره برام درد سر درست نکن 

شاید اون دختره داشته ب همسرت پیله میکرده و همسرت بهش جواب رد داده و ب خدطر پیله کردنای اون اعصابش خو ...

یعنی میشه اینجوری باشه شوهرم مکانیکه شماره اش جلو درمغازه هس دیع

خبر خوب اینه که این جور دخترا موندنی نیستن،بیشتر به خاطر هیجان دنبال این دوستیها هستن.بعد یه مدت ولش میکنه

تو رابطه خوبتو با شوهرت نگه دار

البته اگه خارج بودی ،میزدی پشت ....

ولی اینجا ایرانه.به این راحتی نیست

بهش گفتم شماره دخترع رو پخش میکنم قسم مخوره مگ من تورو ب اون جندها میفروشم بخدا ی تارمو گندیدع ت ب ا ...

پس میشناستش اگه نامزد داره چیکار به شوهر تو داره بعد بگو چرا میخوای اسم اون رو بچمون بزاری.... 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
اگه اشتباه شده چرا دوباره ب اسم طارق سیو کرده؟؟

خب منم بهش گفتم گف ترسیدم شماره شو برداری بزنگی چرت و پرت بگی. منم زدم بلاکش کردم نگاه کردم درنیاورده اونو هنوز

اخه نمیدونم این مردا وقتی ی زن پیششونه ک عتشقشونه و خودسونم ادعای عاشقی دارن پس خیانتشون برای چیه.. ...

بهش گفتم مخای بهم خیانت کنی قبلش جونمو بگیر میگه ت زنده گی منی مگ میشه 

خبر خوب اینه که این جور دخترا موندنی نیستن،بیشتر به خاطر هیجان دنبال این دوستیها هستن.بعد یه مدت ولش ...

اره دیع میگه اونو مخوام ب رفیقم جور کنم میگه من اگ مخواستمش ک تورو نمیگرفتم