2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست
آه استارتر متاسفم و حتی نمیتونم یه لحظه خودمو جای تو بذارم ولی فعلا حساس نشو منکه اگه حتی ریزززززز ...

نگو عزیزم بخدا میدیدم کسی ازخیانت حرف میزنه میگفتم خدا کمکش کنه هیچ وقت باورم نمییشد خودم ی روز این تایپیک رو بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تو زندگیت به کسی وابسته نشی به جهنم هر اتفاقی افتاد 

دقیقا👍

وابسته بشی زندگیتو باختی

اون هرکاری میخواد میکنه و تو بخاطر وابستگیت چیزی نمیگی و بهترین سالهای عمرت پای کسی که نباید تلف میشه

نگو عزیزم بخدا میدیدم کسی ازخیانت حرف میزنه میگفتم خدا کمکش کنه هیچ وقت باورم نمییشد خودم ی رو ...

وای اسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مممکنه شوهر منم یه روز ابن کار رو بکنه

من بهش گفتم قلب من تحمل نداره

اگر خواستی خیانت کنی اولین نفر به من بگو تا برم

ولی منو خر فرض نکنی ،نذاری تو خونه تو زحمت بکشم و بهت محبت کنم

بهم بگو خودم میرم 

بهش گفتم و قبلا باهاش طی کردم

وای خدا خواهش میکنم اینکار رو با من نکن

من بابام خیلی به مامانم خیانت میکرد من اینا رو به شوهرم که نگفتم ولی همیشه ترسی تو وجودم بود از ازدواج

شوهرمم به زور باهام ازدواج کرد میومد گریه میکرد عاشقم شده بود من بهش میگفتم من از ازدواج میترسم

اینقدر اومد و رفت منم با اصرار خانواده م زنش شدم

ولی بهش گفتم منو اذیت نکن چون جوری میرم که انگار هیچ وقت نبودم دیگه منو نمیبینی

یا رب آن دِه که آن بِه ...

خدا لعنت کنه همین دخترا ب همجنس خودشون خیانت میکنن دلم مخواد زنگ بزنم ب دخترع بگم اخی دلت میاد شوهرت عشقت با یکی دیع باشه ت میفهمی ک ژن داره چطور میتونی زندع گی همجنس خودتو خراب کنی

خب معلومه بهت خیانت کرده ، میگه دختره شماره تورو از کجا داشته که بلاک کرده؟ چون شوهرت شمارتو داده و گفته این شماره فلانیه بلاکش کن

خیلی چیز ها تغییر می کنند و می گذرنداما طعنه زدن همیشه در یاد می ماند
وای اسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مممکنه شوهر منم یه روز ابن کار رو بکنه من بهش گفتم قلب من ...

خدانکنه عزیزم بخدا سخته هان 

منم دقیقا این حرفارو بهش میگم 

خدا خودشونو هدایت کنه 

تو فامیل ما اصن خیانت وجود نداره چون بعد ازدواج ب فکر زندع گی شونن

بگیر جرش بده  قهر کن باهاش محلش نزار انقد ک اگ چیزی هس بیاد بگه  ایشالا ک چیزی نیس&nb ...

ی شب جدا ازش خوابیدم تو ی،اطاق بودیم جدا بخدا تاصب نخوابید نمیتونه بدون من بخوابه