بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر کن و خوشحال باش قبل از عروسی فهمیدی حداقل...
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
اوه قبل ترهاشم میدونستم چندین باربهمخیانت کرده جالب تراینش اینه که من باهاش عروسی کردم 😂😂
😐😐😐😐
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
ولی اون بهم قول داده بود من بابدترین رفتاراش وایسادم برام زارزارگریه کرده که من کاری نکردم من هنوزگریه هاشونمیدونم بخدارفتارش باهام خیلی خوبه ولی من اونموقعه فهمیدم چون منوشوهرم بهم عزیزم نمیگیم هیچوقت ولی اون بهم میگف ازطرزحرف زدنش فهمیدم
ولی اون بهم قول داده بود من بابدترین رفتاراش وایسادم برام زارزارگریه کرده که من کاری نکردم من هنوزگر ...
وراستش تواون سالهاچندسالشوخودم خراب کردم همیشه میگفتم دوستندارم بس کن بهم زنگ نزن بهش نگاه نمیکردم یا شده بود سه ماه گوشیموخاموش میکردم اونم به همه زنگ میزدمن حرف نمیزدم اون سالهامن خراب کردم خیلی