با همسناش اصلا نمیتونه بازی کنه همش دعواش درمیاد دوست داره به حرفش گوش کنن هر چی میگه انجام بدن
بیشتر با بزرگتر ا بازی میکنه به نظرتون طبیعیه چیکار کنم خوب بشه با بچه ها کنار بیاد
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره تو این سن طبیعیه توی این سن بچها دوس دارن کنار هم باشن اما با هم بازی نمیکنن از سن ۶ یا ...
جدی؟اره خیلی دوست داره بره پیش بچه ها ولی باهاشون نمیسازه
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
مامان نیستم ولی فک کنم چون تک فرزنده یا ببخشید شاید مغروره اینطوریه
❤❤