2777
2789
عنوان

با شوهر ولخرج چ کنیم

2070 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها با شوهر ولخرج چه کنیم آخر ماه میشه دیگ آه در بساط نداریم هر چی حقوقمون میشه همه رو الکی خرج می‌کنه ب این اون میده هر کی پول لازم داشته باشه آقا براشون خرج می‌کنه .بخدا هنوز ماشین نداریم خونمون کامل نیست مستاجر هستیم بعضی وقتا اجاره سه ماه خونه  عقب می افته ولی آقا ب این و اون پول میده همش چیزای الکی می‌خره مثلن روزی یه نوشابه دوغ انواع نوشیدنی انواع پفک چیپس تخمه هیچی پس انداز نمیکنه هر بچه ی از فامیل میبینه یا میاد خونه ما بهش پول میده مغازه هر چی بخان بخرن ولی میگم مرد حسابی یه کم پس انداز کنیم مستاجریم خونه زندگی نداریم اصلن نمیفهمه .درصورتی من خودم خیلی قانع هستم اصلن ولخرجی نمی کنم ب فکر جیبش هستم .راه حل بدین دوستان

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

بفکرجیبش نباش حقوقشوبگیردستت مدیریت کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یروز باهاش از صبح مهربون باش شام خوشمزه بپز بگو میخوام باهم یک ساعت صحبت منطقی کنیم اونم میبینه بهش داری احترام میزاری میشینه گوش میده بعد مفصل یدون جر و بحث کردن بهش بگو اینکارارو نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفکرجیبش نباش حقوقشوبگیردستت مدیریت کن

حقوق خودم هم دست اونه . وقتی هیچی برامون نمی‌مونه میگ از این ب بعد همه پولا میدم دست خودت .ولی همین ک حقوق بریزن کارت ور میداره

یروز باهاش از صبح مهربون باش شام خوشمزه بپز بگو میخوام باهم یک ساعت صحبت منطقی کنیم اونم میبینه بهش ...

خواهر جان باور نمیکنی نهار شام همیشه براش آماده میکنم بهترین غذا ب قول خودش بهترین دست پخت رو دارم .چقدر باهاش صبحت کردم فایده نداره. خسته شدم نمی‌دونم چکار کنم از دستش

حقوق خودم هم دست اونه . وقتی هیچی برامون نمی‌مونه میگ از این ب بعد همه پولا میدم دست خودت .ولی همین ...

ددختر خوب کارت خودت نده قبل واریز پول کارت بردار یه مبلغ کم مثلا۵۰۰بذارتوکارتش بقیشوبفرست کارت خودت بعدهم بروخریدیکماه خونتوانجام بده پول صاحبخونه بزن بحساب پولی نمونه همسرت ولخرجی کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ددختر خوب کارت خودت نده قبل واریز پول کارت بردار یه مبلغ کم مثلا۵۰۰بذارتوکارتش بقیشوبفرست کارت خودت ...

باور می‌کنی صاحب خونه فامیل مون میشه ماهی ۳۵۰ آزمون میگیره .شوهرم روزی ۳۰۰یا ۴۰۰ پول خوراکی هاش میشه .بهش میگم این همه پول برو میوه و گوشت بخر .میگ مگ میوه نخریدم ک اینحوری میگیی.

حقوق خودم هم دست اونه . وقتی هیچی برامون نمی‌مونه میگ از این ب بعد همه پولا میدم دست خودت .ولی همین ...

عزیزم تو قسط بندازش مثلا وام جورکن یا ازین قرعه کشی های خونگی نام نویسی کن ک اول ماه پول بره اونجا بعدبا پولش طلایی چیزی بخر

عزیزم تو قسط بندازش مثلا وام جورکن یا ازین قرعه کشی های خونگی نام نویسی کن ک اول ماه پول بره اونجا ب ...

ممنون گلم خیلی عالیه اینجوری ب ذهنم نرسیده بود باید همین کارو بکنم 

اگرم پولتوندکم اومد صبرداشته باش تحمل کن ک شوهرت عادت کنه اگرم غرزد اهمیت نده 

غر نمیزنه اصلن من پول خرج کنم چیزی نمیگه هیچی ولی خودش زیادی ولخرجه،یه عادت دیگه هم داره اینه خیلی دهن بینه۲تا خواهر داره کلن تحث تاثیر اون دوتاست نمی‌دونم با اونا چکار کنم ،مثلن اگ خواهرش زنگ بزنه بگو اون داداش دیگه ام ب درد نمیخوره اینم میگ آره درصورتی ک ممکنه همون داداشش خیلی لطف و محبت کرده در حق شوهرم ولی چون خواهرش اینو گفته اینم دیگ تایید می‌کنه و دیگ داداشش تحویل نمیگیره یه مثال از کاراش بود در این مورد راهنمایی ام کن گلم

غر نمیزنه اصلن من پول خرج کنم چیزی نمیگه هیچی ولی خودش زیادی ولخرجه،یه عادت دیگه هم داره اینه خیلی د ...

تو خودت کار می‌کنی از آسایش و راحتی خودت میزنی از آرامش خودت میزنی حسرت تعطیلی داری حسرت وقت بیشتر داری که به کارهای خونه و خودت و چیزهایی که برات مهمه برسی بیفایده چون به ازای اینکه همه این مزایا رو نداری پولی هم که به دست میاری بیخود از دست می‌ره میبینی اینجوریه بشین‌تو خونه زندگی کن و اینقدر به خودت سختی نده

غر نمیزنه اصلن من پول خرج کنم چیزی نمیگه هیچی ولی خودش زیادی ولخرجه،یه عادت دیگه هم داره اینه خیلی د ...

وقتی بیشتر تو خونه باشی تمرکزت رو زندگیت بیشتر میشه شوهرتون بیشتر میتونی تو دست بگیری  و به جای خواهرش خودت روش نفوذ داشته باشی

تو خودت کار می‌کنی از آسایش و راحتی خودت میزنی از آرامش خودت میزنی حسرت تعطیلی داری حسرت وقت بیشتر د ...

اره واقعن  راست میگین چن مدته ک دارم ب همین فکر میکنم بشینم خونه بخورم بخابم و خرج کنم من اگ خرج نکنم شوهرم خرج بقیه می‌کنه یا ولخرجی خودش روز آخر هم پول کم میاره بازم سراغ منو میگیره