2777
2789
عنوان

شلختگی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 78 پست
عمراااااا نمیتونم بپذیرم کسی به وسایل خونم دست بزنه، مهمون هم داشته باشم نمی‌ذارم تکون بخورن

برعکس من هستی    من اصلا کارای خونه رو دوست ندارم فقط غذا درست کردن رو دوست دارم از خدامه یکی کارمو انجام بده اما تر و تمیز و مرتب باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از محل کار قبلیم یک ساله اومدم بیرون بعد یه مدت استراحت کردم و بعدشم دنبال کار بودم ولی نه خیلی پیگی ...

ان شاءالله یه کار خوب پیدا کنی، روحیه‌‌ها با هم فرق میکنه، ولی الآنم که خونه ای سعی کن لذت ببری

God help me to be strong enough not to lie to myself 

نباید تعارف میکردی .این مهربونی های الکی کار دست آدم میده الان پشت سرت کلی حرف میزنن.فک میکنی میگن دستش درد نکنه نه عزیزم میگن چه ساخته بود و اینا. باید به جای همراهی با اونا وقت میذاشتی واسه خودت. اینا را انگار دارم به خودم میگم چون منم برام مهربونی و صفا مهمه نه حواشی اما آدما خیلی وقته این چیزا را از یاد بردن

💔
برعکس من هستی     من اصلا کارای خونه رو دوست ندارم فقط غذا درست کردن رو دوست دارم از خدام ...

من تا خودم کار نکنم به دلم نمیچسبه، هتل هم میرم یه دور تمیزکاری میکنم تا کمی راحت باشم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نباید تعارف میکردی .این مهربونی های الکی کار دست آدم میده الان پشت سرت کلی حرف میزنن.فک میکنی میگن د ...

چی بگم اخه ،من خودم ادم راحتی هستم،بهشون هم گفتم که ،خونه بهم ریختس 

آآرآره بابا میبردی شون بیرون. حداقل خونه ات را دید نمی زدن.

میدونی ساعت ۴ اینا شده بود،بعد،دیگه اون ساعت که رستوران ایرانی غذا نداره،اون جایی هم که ما بودیم اطرافش فست فودی که کیفیتش خوب باشه چیزی نبود

خونت خیلی بهم ریخته بود یعنی؟ اصلا فراهم از بیرون نمیگرفتی املت میدادی بهشون🙄🙄

چون اب قطع بود،ظرف و‌اینا رو اشپزخونه مونده بود ،از اون طرفم ،خواهرم شب قبلش خونه ما بود،تو‌اون‌ یکی اتاق خوابیده بود،رختخوابشو‌جمع نکرده بود

چی بگم اخه ،من خودم ادم راحتی هستم،بهشون هم گفتم که ،خونه بهم ریختس 

منم از این اشتباه ها زیاد کردم ولی دیگه خونه ام تا تمییز نباشه کسی را راه نمیدم. یک 

و دوم اگه سر زده اومدن بالا و دیدن بهم ریخته است فقط یه کلمه میگم به درک هرچی میخوان فکر کنن من همینم که هستن. خودتو عذاب نده . گل و بلبل هم که باشه یه چیزی ازش در میارن

💔
میدونی ساعت ۴ اینا شده بود،بعد،دیگه اون ساعت که رستوران ایرانی غذا نداره،اون جایی هم که ما بودیم اطر ...

وواوای عزززیزم چقد شبیه منی. منم همش نگران آدمای اطرافمم اما اونا چی؟ مثلا همین شوهرت به جای تشکر که از خانواده اش پذیرای کردی دعوا میکنه من این ملت را نمی فهمم

💔