2777
2789
عنوان

پول میخواین بیاین 😃😃💳

162 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دیروز یک تاپیک گذاشتم درمورد افراد پولدار سایت   دیروز از شانس گند من مامانم رفت مشهد برای اینکه حال مادرش زیاد خوب نبود   برام یک مقدار پول کارت به کارت کرد البته بگم کارتی که دست منه هم به اسم مامانمه  چون کارت خودم تاریخش گذشته وقت نکردم درستش کنم   حالا امروز من باید پول کلاسمو بدم    و تو کارت خودم 30 تومن بیشتر نیست که البته چون تاریخش گذشته نمیشه باهاش کارت به کارت کرد یا ازش پول برداشت    تو کارتی هم که واسه مامانمه 100 و خورده ای داره که رمزش یادم نیست  مامانمم جواب گو نیست و تا 1 ماه دیگم نمیاد   راهی بلدین بدون صاحب کارت بشه رمز اول کارت رو عوض کرد یا پیدا کرد ؟ به موضوع تاپیک هم اصلا دقت نکنین اونجوری نوشتم فقط بیاین کمک😅😅

من یه زندگى بى عیب و نقص نمیخوام یه زندگى شاد می‌خوام   

خیر راهی نیست

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو مامانت تا یک ماه جوابگو نیست🤦‍♀️

نه راهی نیست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اول اینکه مامانت کارتو داده رمزو نداده؟؟؟  دوما زنگ بزن ازش بپرس  اینجوری باشه که هرکس ه ...

اول اینکه این کارت خیلی وقته دست منه 😦

دوما رمز و داده من یادم رفته آخرین باری که رمزو داده بود فکر کنم چند ماه پیش بود 😕 منم چون زیاد از کارت استفاده نکرده بودم رمزشو یادم رفته 😢

سوما جواب گو نیس هرچی زنگ میزنم اشغالی میزنه 😨

وااااای😰😰😰😰

اول اینکه این کارت خیلی وقته دست منه 😦 دوما رمز و داده من یادم رفته آخرین باری که رمزو داده بود فک ...

زنگ بزن به مادربزرگت یا به خونش یا به گوشیش 

یا پیام بده به مامانت یا کسی که پیششه 

هزار تا راه هست

یعنی تا یه ماه نمیشه با مامانت تماس بگیری؟ از فامیل قرض کن راهی نیست

تا یک ماه خونه نیس فعلا هم که هرچی بهش زنگ میزنم یا پیام میدم جواب نمیده یا اشغالی میزنه   

زنگ بزن به مادربزرگت یا به خونش یا به گوشیش  یا پیام بده به مامانت یا کسی که پیششه  هزار ...

😧😧😧 امیدوارم جواب بده پس 

انشالله که جواب میده  فوقش از برادری خواهری پدری کسی قرض کن بعدا پس میدی دیگه

اره دیگه فکر کنم تنها راه همین باشه     ولی بازم ممنون