2777
2789

من متاهلم

باهمسرم خیلی مشکل داشتم والان چند ساله ک هیچ حسی بهش ندارم

اونم همینطوره

تنها چیزی ک باعث شده بمونم اینه ک از لحاظ مالی تامینم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سالها هیچ وقت نذاشت کارکنم هربار ک سرکار رفتم باهزار ترفند کاری کرد ک دیگه نرم

همیشه تحقیرم کرد خودمو خانوادمو

حسرت ی عزیزم جانم گفتنش بدلم مونده

تنها خوبیش اینه ک از لحاظ مالی کم نذاشته البته همیشه منتشم در کنارش بوده

وای دقیقا منم میخواستم همین تایپکو بزنم منتهی من به خاطر بچه هام موندم 

منم تقریبا مثل شماها هستم فقط اوایل کارم تازه چند هفته است که ابنجورییم و تصمیم دارم همین طور بمونم چیکار کنم ؟؟ 

شما پشیمون نیستین 

منم تقریبا مثل شماها هستم فقط اوایل کارم تازه چند هفته است که ابنجورییم و تصمیم دارم همین طور بمونم ...

منم دقیقا دو سه هفته چون دیگه خسته شدم ازش ازبس چسبیدن بهش اینجوری شد حالا پشیمونم اصلا دوست ندارم ببینمش فقط مسیله من بچه هاست

تمام این سالها با اینکه فرصت و موقعیت داشتم ک بهش خیانت کنم نکردم

چهار روز تو هفته تو شهر غریب تنها لودم دست از پا خطا نکردم

بارها تا پای طلاق رفتم و برگشتم حتی این بار اخر ب بهونه بچه اومد درو قفل کرد و انقدر گفت و گفت تا باز برگشتم اما همون اش و کاسه

تا دوسال پیش ک کرونا اومد و عید مجبور بودیم خونه بمونیم ،ما اومدیم شهر خودمون خونه مامانم،اونجا خواهرم ی بازی انلاین پیشنهاد داد ک نصب کنیم مسابقه بدیم

منم دقیقا دو سه هفته چون دیگه خسته شدم ازش ازبس چسبیدن بهش اینجوری شد حالا پشیمونم اصلا دوست ندارم ب ...

آره بخدا خودشونو لوس میکنن 

من خیلی احساساتی هستم و هی دوست دارم محبت کنم ولی اون مثل عتیقه ها اصلا یه جان هم بهم نمیگه همیشه هم میگه نمیتونم بگم 

تو بازی با ی نفر چت کردم  ،اولش فقط درمورد بازی بود و کلی میخندیدیم تا بعد دو هفته گفت بیا تو تل صحبت کنیم، بهم گفته بود مجرده

اما من گفتم متاهلم

کم کم باهاش صمیمیتر شدم 

اون ی شهر دیگست و فقط چت میکردیم

ازونجایی ک من سالهاست جدا ازشوهرم میخوابم و کلا کاری بکار خم نداریم راحت میتونستم چت کنم   

اولش من نمیخواستم واقعا باهاش صمیمی بشم تا دوماه کلی هی خواهش و... تا کم کم منم خوشم اومد ازش

بعد همه مشکلات زندگیمو بهش گفتم