2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم کمکم کنید تصمیم درستی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 68 پست

تا اینکه ی روز اتفاقی تو عکس پروفایلش دیدم حلقه تو دستشه ،بهش ک گفتم انکار نکرد  گفت میخواستم تو فرصت مناسب بهت بگمو اولش قرار نبوده اینقدر صمیمی بشیم و..

بعد فهمیدم اسمش،شغلش رو هم دروغ گفته

بچه هامون هم سنن

به خاطر بچه ت باهاش بساز

من کلا به خاطر بچه هام دارم میسازم با شوهرم

امشب  کلی فحش به من داد که چرا پسرم صدای تلویزیون بلند کرده بود  

هرچه از دهنش در رفت بهم گفت ،من هیچ وقت نمیبخشمش     خیلی آدم پستی هست  

میدونه به خاطر بچه هام مجبورم باهاش زندگی کنم 

اصلا نه احترام میکنه نه محبت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم من با شوهرم مشکل دارم ، شوهرم اصلا براش مهم نیست ک من چیکار میکنم، اماتو رن داری باهاش مشکل نداری  تموم کنیم

اما اونم اصرار میکرد ک نه،

من وقتی فهمیدم متاهله ک وابسته شده لودم

منیک محبت نمیدیدمو غرق محبتش کرده بود 

همینطوری ادامه دادیم،هیچ وقت از نزدیک ندیدمش  تا اینکه چشم باز کردم دیدم شب و روزم شده اون ،مدام بهش فکر میکنم منتظر پیامشم، اگ دیر پیام بده حتی حوصله بچمم ندارم

اونم انگار فهمیده و حالا هر روز دورتر میشه

دلم میخواد باهاش تموم کنم

اما زندگیم ک افتضاحه

چیکار کنم چجوری فراموشش کنم؟

فال قهوه گرفتم چندین بار  هر بار گفت پشبمون میشی ،بعنوان دوست بهش نگاه کن، وابسته نشو اما بلاکش نکن پشیمون میشی خودت دوباره میری منتشو میکشی

استخاره گرفتمک بلاکش کنم خیلی بداومد

از یک طرف زندگیه خودمو رفتار شوهرمو مقایسه میکنم با زندگیه اونو رفتارش با زنش ،دیوونه مبشم ، حسادت داره منو میکشه، تو خونه ب زنش کمک میکنه  از غدا پختن و دسیدگی ب بچه تا محبت، عکس پروفایل خانومشو دیدم ک برای تولدش چکارا کرده بود

همیشه میره دنبال رنش سر کار،

خسته از کار میره خونه اما بازم ب تفریحشون میریه  بچه رو نگه میداره میگه تا الان نذاشتم ی پلاستیک میوه دیتش بگیره بلند کنه

حالا برعکس سوهر من زنگ میزنه چهار طبقه رو برم پایین کمکش کنم خریدا رو بیاره بالا

اسی من که تو رو نمی‌شناسم و نمی‌دونم تو زندگیت چقدر سختی کشیدی ولی بدان اومده میگم این کارو نکن و رابطه تو با اون مرده هم تموم کن بخدا عاقبت خوبی نداره این کارا اگه دلت باهاش نیست طلاق بگیر ولی اینکه بمونی و به یکی دیگه فکر کنی خیانت دوست داری شوهرت هم باهات همین کارو بکنه 

منم زندگی سختی دارم ولی بنظرم باید آدم تحمل کنه اگه نمیتونه جدا بشه 

ولی اگه میتونی زندگی تو درست کن 

ازیک طرف حسادت

از یک طرف بی توجهیاش و سرد شدنش

از یک طرف انکار کردنش ک نه تو اشتباه میکنی

هر روز با خودم تو جنگم

ک اخه اون فقط زبونی ب تو محبت میکنه

این رابطه چ فایده ای داره

بارها تو اینستا ب بلاگرهایی ک مشکل دارن با شوهرشون پیام دادم خواستم باهاشون دوست بشم تا بتونم اینو فراموش کنم

اما نشده

هیچ دوستی ندارم،منو از همه دوستام جدا کرد شوهرم

از یک طرف زندگیه خودمو رفتار شوهرمو مقایسه میکنم با زندگیه اونو رفتارش با زنش ،دیوونه مبشم ، حسادت د ...

خخخخخ ببخشید اسی یاد خودم افتادم چرا اینجوری میکنم این بی‌فرهنگ ها خخخ منم شوهرم خرید می‌کنه یکسره دستشو روی زنگ میزاره تا برم بار کشی کنم براش انگار زحمتشو از بین می‌بره 

ولی اسی جان از من بتو نصیحت تا چیزی رو با چشمای خودت ندیدی باور نکن اون مرده هم اگه خیلی خوبه برا زنش پس چرا میخواد جدا شه بلاخره یه مشکلاتی دارن دیگه همه چیز و که به شما نمیگه خیلی حرفاشم دروغ بخدا باور نکن 

اگه اون مرد ایده آل برا زن خودش باشه که اصلا به سمت این کارا نره 

جواباشو نده، سعی کن دیگه باهاش چت نکنی باهاش کات کن کسی که دروغگوعه رو نمیتونی درستش کنی  زندگیت بد تر میشه، 

شوهرت معلومه دوستت داره که نزاشته طلاق بگیری و بچه رو بهونه کرده، خودتو بپسند به این باور باش که رو پای خودت میتونی بایستی، به خودت فضا بده خودتو درک کن، اون محبتی که منتظرشی و از خودت بخواه و خودتو لبریز محبت کن، بعد به همسرتم محبت کن شاید آروم گرفت، اگه. شوهرت هم اوکی شد که بمون سر زندگیت و زندگیت و از نو بساز، سعی کن کنارش باشی کنارش بخوابی تا وابستت بشه 🌹، یکمی هم از دید همسرت نگاه کن و، تلاش کن که چیز های + رو ببینی تا آرامش خودتو بیشتر کنی، امیدوارم موفق باشی، 

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
اسی من که تو رو نمی‌شناسم و نمی‌دونم تو زندگیت چقدر سختی کشیدی ولی بدان اومده میگم این کارو نکن و را ...

خیلی تلاش کردم،ولی اون هیچ تلاشی نمیکنه ما حتی رابطه جنسی خوبی هم نداریم چون مریضه، ابرو برام نذاشته جلوی همسایه ها ،همیشه عحاشی میکنه 

تنها خوبیش فقط پوله ک اونم با منت و تحقیر میده

مثلا وقتی رابطه میخواد بوی گند عرق میده و پشمالو  بهش مبگم برو اول دوش بگیر میگه نه بعدش میرم، طوری شده ک بارها سر اینکه وسط رابطه گریه کردمو نتونستم حسی داشته باشم دعوامون شده