بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین اولش نوک بینیت یکم بالاتره انگار و به مروز زمان خودش میاد پایین یکم ... ولی کلا برای جراحی بینی نیمه فانتزی خیلی مهمه که دکترت کی باشه چون دکتر باید ببین بهترین تناسب برای صورتت چیه دوست من پیش دکتر فاطمه مختاری فر تو بروجرد عمل کرده و خوب شده بینیش ...
منم ۱۱ روزه عمل کردم ، احساس میکنم سر بینیم خیلی بالاست...دور چشمام هنوز کبوده و انگار پیشونیمم ورم داره...... حتی میترسم چسب بینیمو عوض کنم،شما تا چند وقت میرفتی مطب چسبتو عوض کنن؟
پیش دکتر خرمی جراحی بینی نیمه فانتزی داشتم کارشون خیلی خوبه با اینکه بینی گوشتی و پوست نسبتا ضخیم داشتم . اوایل فکر کردم بهم نمیاد ولی به مرور زمان اوکی شدن ورم بینی به صورتم نشست و پسندیدم
من که واقعا تجربه خیلی خوبی از عمل بینی داشتم و ورم و کبودیم خیلی زود از بین رفتش دلیلش هم این بود که پیش بهترین جراح بینی نیمه فانتزی رفتم دکتر پژمان سرشارزاده فرم بینیم رو جوری برام انتخاب کردن که خیلی به صورتم میاد و بعد از عملم هم تنفس خیلی خوبی دارم
بهترین جراح بینی نیمه فانتزی که من میشناسم دکتر جهانگیر قربانی من هم خودم و دوستم پیش ایشون عمل کردیم و واقعا از طبیعی بودن شکل بینی خیلی خوشحالیم. هر کی ما رو میبینه اسم دکتر ازمون میخواد.