2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از برداشتن ایودی

12440 بازدید | 27 پست

سلام دوستان، من دو هفته پیش تو پریودی ایودیم رو برداشتم چون اومده بود پایین حالا از اونموقع خونریزیم قطع نشده دیگه کلافم کرده مفنامیک اسیدم خوردم ولی تاثیری نداره، بنظرتون طبیعیه که انقدر طولانی شده پریودم؟ شما هم تجربه ای دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزی نداشتم حتما برو دکتر  گذاشتنی خونریزی میکنن ن اینکه برداشتنی یه جای کار میلنگه

گذاشتی راضی بودی؟؟ اذیت نشدی؟ بعدش برای چکاپ رفتی یا نه؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چی بگم والا تو این سه ماه انقدر گذاشتم و برداشتم که دهانه رحمم حساس شده

خب عزیزم وقتی یه بار دیدی بهت نمیسازه دیگه نمیذاشتی 

الانم با دکترت مشورت کن و تحت نظرش باش

خب عزیزم وقتی یه بار دیری بهت نمیسازه دیگه نمیذاشتی  الانم با دکترت مشورت کن و تحت نظرش باش

یبار گذاشتم اومد پایین اونو برداشت دوباره گذاشت گفت بیشتر مراقبت کن ولی بازم اوند پایین که دیگه کلا دراوردم

گذاشتی راضی بودی؟؟ اذیت نشدی؟ بعدش برای چکاپ رفتی یا نه؟؟ 

خیلی اذیت شدم تو یه ماه ۲۰روزشو شیاف میزاشتم ک عفونتم از بین بره هر ماه عفونت شدید داشتم خیلی بد بود بعد یه سال دراوردم راحت شدم الان دو ساله جلوگیری طبیعی دارم خیلیم عالیه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
خیلی اذیت شدم تو یه ماه ۲۰روزشو شیاف میزاشتم ک عفونتم از بین بره هر ماه عفونت شدید داشتم خیلی بد بود ...

منم دو دل هستم که بذارم یا نه 

عزیزم قبل ای یو دی خودت عفونت نداشتی اصلا؟؟