2777
2789

اگه تو مناطق 3 درس خونده باشی میدونم سهمیه داره کسی میدونه سهمیه چقدره عددش؟

مثلا توی نی نی سایت یکی میگفت برای فرزندان جانباز 25 میخواهم عدد رو بدونم 

بعد یا مثلا کسی رو می‌شناسید یا کسی بوده که تو منطقه سه بوده باشه بعد کنکور داده باشه چقدر رتبه اس بالا رفته با سهمیه منطقه 3؟؟؟

میشع اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟

خیلی ممنون از همه 

.

عزیزم رتبه تغییر نمیکنه 

ظرفیت بیشتره برا منطقه ۳

مثلا تا رتبه ۱۰۰ منطقه ۱ میشه پزشکی تهران اورد

ولی تا رتبه ۲۵۰ منطقه ۳ میشه پزشکی تهران قبول شد

و همینطور برای بقیه رشته ها و دانشگاه ها

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بزار توضیح بدم بهت

مثلا تومنطقه یک اگه رتبت5هزار بشه میتونی بری پرستاری بخونی

ولی اگه تو منطقه 3باشی با رتبه7هزار میتونی بری تو همون دانشگاهی که منطقه یک درس خونده بخونی

یعنی خاک بر سر این نظام اموزشی

تورو خدا گیسامو ول کنین من فقط نظر خودمو گفتم
خب بزار توضیح بدم بهت مثلا تومنطقه یک اگه رتبت5هزار بشه میتونی بری پرستاری بخونی ولی اگه تو منطقه ...

وا عزیزم ببخشید ها

ولی شما کافیه یک لحظه بیاید شهر منطقه سه نه خبری از کلاس کنکور نه کلاس تست زنی که منطقه 1 و 2 دارن 

هیچی نیست مدارس اصلا امکانات نیست معلم ها ام قابل مقایسه با معلم های تهرانی نیست همه امکانات اونجاست اگه بچه ای که اینجا رتبه 200 گرفته تو تهران درس میخواند قطعا رتبه 1 میتونست بشه 

.

سهمیه رتبه رو بالا یا پایین نمی‌بره! به‌عنوان‌مثال یک دانشگاه 100 صندلی برای سهمیۀ آزاد داره. از این 100 تا، 25 تا برای منطقه 1، 40 تا برای منطقه 2، 35 تا برای منطقه 3 در نظر گرفته می‌شه و شما با دانش‌آموزان منطقۀ خودتون مقایسه می‌شید. یعنی رتبه در سهمیه اهمیت داره نه رتبۀ کل یا کشوری. این رو هم بخون:

https://www.heyvagroup.com/shownews/4407/تاثیر-سهمیه-مناطق-در-کنکور-سراسری.html

خب بزار توضیح بدم بهت مثلا تومنطقه یک اگه رتبت5هزار بشه میتونی بری پرستاری بخونی ولی اگه تو منطقه ...

به این‌شدت نیست و به‌نظر هم عادلانه‌ست. امکانات مناطق آموزشی و تراکم جمعیت رو در نظر بگیرید.

ظالمانه‌ترین قانون در سیستم رتبه‌بندی و پذیرش هم مربوط‌به فرزندان هیئت‌علمی و سهمیۀ جانبازان و شهدا و ... هستش که به‌جای اختصاص‌دادن منابع آموزشی و کمک‌های مادی و ...، حق بچه‌های 17-18 ساله پایمال می‌شه.

وا عزیزم ببخشید ها ولی شما کافیه یک لحظه بیاید شهر منطقه سه نه خبری از کلاس کنکور نه کلاس تست زنی ک ...

ربطی به امکانات نداره

تو مناطق یک هم کسایی هستن که پول کلاس ندارن

مدارس ماهم امکانات چندانی ندارن

از در نشستین قضاوت میکنین

به این‌شدت نیست و به‌نظر هم عادلانه‌ست. امکانات مناطق آموزشی و تراکم جمعیت رو در نظر بگیرید. ظالمان ...

کلا هیچ عدالتی نیست

باید هر منطقه با منطقه خودش رقابت کنه