2777
2789
عنوان

رستوران خوب تو تهران

321 بازدید | 9 پست

سلام دوستان رستوران خوب كه كيفيت غذاشم خوب باشه معرفي كنيد  ، ميخوام جديد باشه ، غير از البرز و نايب اينا، ترجيحا سمت شريعتي ظفر، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البرز و نایب مگه رستوران خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رستوران خوب توی تهران مثلا دیوان یا لئون. که باز هم دی ...

حالا ديگه بدم كه نيست، گفتم غير از اين دوتا.  ميخوام جايي باشه كه جديد باشه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

آموزش جدیدترین و به روزترین نکات آشپزی و دستورپخت انواع دسر ، غذای ایرانی ، غذای فرنگی ، غذای بین المللی ، فینگرفود و طرز تهیه انواع سالاد ، کیک ، بستنی و نوشیدنی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/هنر-آشپزی/