من ده سال ازدواج کردم بدون هیچ مشکلی همه آزمایشات منو همسرم سالم بچه دار نمیشم.صد نفر دیدن که یکی برام دعا کرده که بچه دار نشم از فامیلایه شوهرم .نمیدونم چکار کنم .ای وی اف کردم پارسال شش ماهگی سقط شدن ..نگین تورو خدا خرافاته .چون اگه میبود من بدون هیچ مشکلی اینجوری نمیشدم .
بخدا شما نمیدونید هر کی هرچی گفته خوردم .هزار جور دکتر .دوا درمون.خواهرشوهرم میگه خودم باگوش خودم ش ...
شما اینو انجام بده . فکرت هم آزاد کن . بیخیال حرفها بشو استرس هم دور کن از خودت. شکرگزار باش. من مشکلی نداشتم بابت بارداری . ولی این دستور و معجون رو انجام دادم بدون داشتن ژن و خوردن دارو، به طور طبیعی دوقلو دار شدم. چهل روز فکر و ذهنت رو آزاد کن و ختم رو بردار و معجون رو بخور. البته من برای همسرم عسل و سیاه دونه درست کرده بودم صبحها ناشتا میخورد. چون طبعش خیلی گرمه. عرق کاسنی هم خیلییی زیااااد میخوردیم. سردیجات رو هم به حداقل رسوندیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا شما نمیدونید هر کی هرچی گفته خوردم .هزار جور دکتر .دوا درمون.خواهرشوهرم میگه خودم باگوش خودم ش ...
خب اگه خواهرشوهرات خیرخواهتون هستن و قابل اعتماد نمیتونن یه جور آمار اون دعانویسی که دخترعموهای خیرندیده اشون رفتن پیشش و شمارو جادو کردن رو در بیارن،تا برید پیش همون مشکلتون رو حل کنه؟
دختر عمویش داشته به یکی دیگه میگفته از فامیلا خودشون .که اونم دست قضا باهاشه.میگه اگه بریم بگیم بدتر ...
منظورم اینکه یجور مقدمه چینی کنه و مثلا از دخترعمو بپرسه دعانویسی چیزی سراغ داره که کارش خوب باشه بگه واسه یه دوست میخواد ،که مثلا میخواد واسه بخت دخترش دعا بگیره،چمیدونم مثلا یکی رو میخواد طلسم کنه یا دعایی چیزی میخواد،ببینه اون خانم بروز میده که کسی رو سراغ داره یانه.
لو نده که حرفاشو شنیده و میدونه که اون شمارو طلسم کرده