2777
2789

به جا اینکه کوچیک و خوشکل ترش کنن بدتر بزرگش میکنن مخصوصا تیغه بینی رو افتضاح در میارن☹این شانس منه اگر تهران بدنیا میومد اصفهان بهترین جراح هارا داشت پرسیدم گفتن پورصیرفی خوبه نگاه کنید نمونه هارا😑

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

مگه میشه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر علیرضا پورصیرفی بسیار طبیعی عمل میکنه

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
مگه میشه😂

چرا نگاه کن چه بزرگ تر شدن🤣

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
دکتر علیرضا پورصیرفی بسیار طبیعی عمل میکنه

والا خیلی طبیعی شده دیگه بیش از حد🤣

چرا نگاه کن چه بزرگ تر شدن🤣

بعضیاشون خوب شدن ک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من شخصا عروسکی نمیپسندم و به نظرم دکتر پورصیرفی خیلی طبیعی عمل میکنه دو تا از نزدیکانم پیشش عمل کردن خیلی بینیشون عالی شده ولی هیچکس متوجه نمیشه عمل کردن

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
دکتر طرزی ...غلامرضا فیروزه ای ، علی اصغر نریمانی ،،اینا عالین

طرزی شنیدم جدیدا خوب نیست،نریمانی نشنیدم برم نمونه هارا ببینم 

من شخصا عروسکی نمیپسندم و به نظرم دکتر پورصیرفی خیلی طبیعی عمل میکنه دو تا از نزدیکانم پیشش عمل کردن ...

منم خودم خوکی و خیلی کوچیک نمی پسندم ولی اصلا دوس ندارم تیغه بینیم بزرگ بشه بعدم دماغ من فقط نوکش بزرگه هیچ مشکلی مثل قوز و نافرمی نداره برم بدتر بزرگش کنه که اوج بدشانسیمه