2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که علائمش مونده نه نزده 

بخاطر همینه.واکسن عوارض بعد کرونا رو از بین میبره.ماهم تو خانواده داشتیم که دو نفر باهم کرونا گرفتن.اونیکه واکسن زده بود حتی باوجود درگیری ریه دو هفته ای خوب شد ولی اونیکه واکسن نزده بود تا دوماه بعدش عوارض کروناش مونده بود.بااینکه ریه هم درگیر نشده بود

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بخاطر همینه.واکسن عوارض بعد کرونا رو از بین میبره.ماهم تو خانواده داشتیم که دو نفر باهم کرونا گرفتن. ...

دقیقا اینم که واکسن نزده همین جوره 

لطفا جای خدا نباشید. 

بره بزنه درست میشه.بیمار ما زد عوارضش از بین رفت

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

واااای نه اول یه تست بده نکنه کرونای مجدد باشه  بعد واکسن  وگرنه خیلی خطرناکه  اینجا چه نسخه هایی تجویز می کنند  اگه علائمش مونده به خاطر سیستم ایمنی ضعیفشه ویا تغذیه رو رعایت نکرده ازبدنش کامل خارج نشده