2777
2789
عنوان

بدون این ک ب کسی بگم رفتم طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9887 بازدید | 278 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته خیلی ولی بخدا دل شیر داشتی که طلاق گرفتی منکه خودم اراده ندارم هیچ

من این دگیریو دعوای اخرمون دقیقا یک سال طول کشید.. از بهمن ماه پارسال شروع شد تا الان.. البته فقط این وسطا یکی دو ماه برگشته بودم خونه ک دیدم تغییر نکرد

خونه و وسایلت چی ؟ جمعشون کردی؟

نصف بیشتر وسایلمو نداد.. خودش جمعشون کرد اورد خونه مادرم.. ن مهریه ن نفقه ن وسیله هام ن خرجی بچه.. هیییچی.. یک ادم سنگ دل ک فقط ب فکر منفعت خودشه و ادعای عاشقی هم‌ میکرد

همچنین طلاقی تبریک داره.  مبارک باشه آزادیت  وتموم شدن چنین کابوسی! این مردی که تعریف کر ...

اره واقعا.. یک ادم‌سنگدله ک ب فکر منفعت خودشه فقط..انقدر ادعای دوست داشتن و عاشقی میکرد حتی قولی ک داد هزینه ی طلاقو  داگاهو بده چون‌مهریمو بخشیدم حتی همونم نداد

نصف بیشتر وسایلمو نداد.. خودش جمعشون کرد اورد خونه مادرم.. ن مهریه ن نفقه ن وسیله هام ن خرجی بچه.. ه ...

حواست باشه باز نره ذزت شکایت کنه بعدا که خبر طلاقو ندادی و معطلش کردی... 

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
اما اون الان خودش منتظر طلاقه.. از هرطرف پیغام میداد ک بگین‌بره طلاق بگیره من میخام زندگی تشکیل بدم ...

عجباااا☹خجالت براشون تعریف نشده.

ولی فکر کنم براش اس ام اس بره🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
والا توافقی هم انقدر راحت نیست مشاوره قبل طلاق اجباریه 2 3 هفته واسه توافقی افرادو میبرن میارن

منم رفتم همه ی اینارو.. من درخاست طلاقو شهریور دادم حکم طلاقو از دادگاه گرفتم.. فقط دلم‌نمیکشید برن برای طلاق.. ک امروز بیخبر از همه رفتم

بچه دخترم که ۳سالشه قرص جوشان قورت داده بدون اینکه من بفهمم قرص جوشان و گذاشته دهنش الان گریه می‌کنه ...

فکر نکنم زیاد مهم باشه اما برای اطمینان زنگ بزن ۱۱۵ راهنمایت میکنن عزیزم

حداقل اخرش را اینقدر راحت تمام نمیکردی. مهریه میگرفتی نقره داغش میکردی. ببخشید عین خواهر احمق من صدب ...

خدا ب دل شما و خاهرتون ارامش بده.. واقعا سخته.. مخصوصا خیانت دیدن خیلی سخته

انا اینی ک من گیرش افتاده بودم چنا محکمو خسیس بود ک نگو.. هرروز میوند خونه ی مادرم دعوا و سروصدا

حتی میومد اینجا کتکم میزد داخل تایپیکام هست

دگ برادرم گفت مل تو محل ابرو داریم.. هنوز صدایی از خونمون بیرون نرفت ک ی ادم بی سروپا میاد اینجا هرروز سروصدا.. واسه همین همه چیو بخشیدم در قبالش حق طلاقو گرفتم و این ک هزینه های طلاقو اون بده.. ک حتی زیر این حرفشم زد.. بازم خودم همه ی هزینه هارودادم